2023-08-21 18:30:06
Φωτογραφία για Πυρά της οικογένειας Κατσουρή εναντίον ΣΚΑΙ: Δεν σέβεστε τον Μιχάλη

Για προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και έλλειψη σεβασμού κατηγορεί τον ΣΚΑΪ η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή, μετά την αναφορά ότι οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να ευθύνεται οπαδός της ΑΕΚ για τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου. Στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού αναφέρθηκε ότι ορισμένοι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή να προήλθε από φίλο της ΑΕΚ που βρισκόταν δίπλα του, όταν καταδιώκονταν από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού.

«Προφανώς δεν σέβεστε τον Μιχάλη (δύσκολο πράγμα ο σεβασμός για το νεκρό, θέλει ψυχή). Προφανώς δεν σέβεστε την οικογένεια του. Προφανώς δεν σέβεστε αυτούς που μάχονται για την ανακάλυψη της αλήθειας (τους δικαστές)» αναφέρει το δελτίο Τύπου των δικηγόρων της οικογένειας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι ο τηλεοπτικός σταθμός επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

«Επειδή αυτή η εκδοχή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δηλώνουμε ότι θα στραφούμε με κάθε νόμιμο μέσο ενάντια: σε όποιον προσπαθήσει να ξεπλύνει τις ευθύνες της Αστυνομίας, τις ευθύνες των -επικίνδυνων για κάθε κοινωνία- ναζιστών χούλιγκαν από την Κροατία καθώς και των εν Ελλάδι συνεργών τους σε όποιον προσπαθήσει να κουκουλώσει το τραγικό συμβάν και να το υποβιβάσει σε έναν τυχαίο εξ αμελείας τραυματισμό (παρ’όλο που αφενός δεν αποδεικνύεται, αφετέρου δεν θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιας έντασης πλήγμα)».

Παράλληλα, οι δικηγόροι Χρήστος Μαυρομάτης και Σταύρος Γεωργόπουλος που υπογράφουν την ανακοίνωση της οικογένειας Κατσουρή, σημειώνουν ότι υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία που ακυρώνουν αυτό το σενάριο.

in.gr



«Και επειδή, λόγω της μυστικότητας της ανάκρισης δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, σας προειδοποιούμε ότι υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που ακυρώνουν αυτή την εκδοχή, μας ενδιαφέρει όμως να μάθουμε ποιός γκαιμπελισκος την σκέφτηκε» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Πηγή:in.gr



MEDIA





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ