2023-08-23 07:45:30
Φωτογραφία για Ανακοίνωση 2 Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου_22.08.2023



Θανάσης Λύρος: "Συνεχίζουμε για το ανώτατο όριο υποψηφίων".. Άλλοι δύο νέοι υποψήφιοι για τον συνδυασμό του.

Συμπόρευση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΕΚΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΤΕΚΑ, από τον Άγ. Γεώργιο, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας, Κωνσταντίνος είναι έμπειρος συμπολίτης μας στο δύσκολο και επικίνδυνο αλλά σωτήριο για την ζωή των ανθρώπων και των περιουσιών έργο τού πυροσβέστη.

Είναι τιμή μας που αποφάσισε να πορευτεί μαζί μας και να προσφέρει κι αυτός στην κοινή μας προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Γνωρίζω πολύ καλά το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και ξέρω πως είναι ένας έντιμος, ικανός, δυναμικός και αποφασιστικός άνθρωπος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας.


Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του και θα είμαι υποψήφιος μαζί του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, για να βοηθήσω κι εγώ να βγει ο Δήμος μας από την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα ετούτη την τετραετία.

Είμαι βέβαιος πως από τη θέση του Δημάρχου, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες που διαθέτει, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, θα δούμε καλύτερες μέρες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΕΚΑΣ

Πυροσβέστης



Συμπόρευση ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΜΗΤΣΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Μήτσος είναι ένα νέος άνθρωπος, που βιώνει κι αυτός, όπως και τόσοι άλλοι νέοι, την άσχημη κατάσταση στο Δήμο μας.

Είναι τιμή μας που συμπορεύεται μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο για να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών του Δήμου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Το Μεσολόγγι, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι, παρουσιάζει την εικόνα έρημης πόλης κι αυτό είναι πολύ κακό, γιατί έχει πολλές δυνατότητες να αναπτυχθεί, όπως και όλος ο Δήμος μας.

Θα είμαι υποψήφιος με τον πολύ δραστήριο Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, γιατί είναι ο μοναδικός που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στο Δήμο μας.

Έχει μεγάλη εμπειρία, είναι δυναμικός και αποφασιστικός και είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους να δούμε καλύτερες μέρες.

ΜΗΤΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ιδιωτικός υπάλληλος

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ