2023-08-23 07:44:55
Φωτογραφία για Υποψηφιότητες  με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο



 Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Απ. Τσιρώνης, αγρότης από τη Μαγούλα......



Σε δήλωση του ο Χρήστος Τσιρώνης ανέφερε:

«Ως άνθρωπος του μόχθου και της παραγωγής, γέννημα θρέμμα Οινιαδίτης, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι έχω έντονο ενδιαφέρον για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος μεθοδικός, υπεύθυνος και με αστείρευτη εργατικότητα προσπαθεί να βγάλει το δήμο μας από το τέλμα και να προσδώσει νέες προοπτικές για την ανάπτυξη της περιοχής. Για το λόγο αυτό, έχοντας πίστη στο όραμα και τις ικανότητες του, συντάσσομαι μαζί του σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι ξανά υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή»».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»


Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Κωνσταντίνος Γ. Παραμπατης, αγρότης από το Νεοχώρι, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Στις 8 Οκτωβρίου, που θα διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» του Δημάρχου Κώστα Λύρου μετά και την ενθάρρυνση και τη στήριξή συγγενών και φίλων σε αυτή μου την επιλογή.

Η υποψηφιότητά μου διακατέχεται από διάθεση για προσφορά στο Νεοχώρι και θεωρώ ότι αποτελεί εφαλτήριο για την δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης.

Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις και να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Feynman I don't like honors
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Feynman "I don't like honors"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ