2023-08-23 13:27:12
Φωτογραφία για Φράνκο Αλφόνσο για Αννίτα Πάνια: «Ήμασταν μαζί έξι χρόνια, δεν ήρθε να με δει στη φυλακή»

Μία εφ’ όλης της ύλης και εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Φράνκο Αλφόνσο στην εφημερίδα OnTime. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους μαφιόζους συγγενείς που διατηρεί από την πλευρά του πατέρα του στην Ιταλία αλλά και για τις τωρινές του σχέσεις με την πρώην σύντροφό του, Αννίτα Πάνια.

«Έχω μαφιόζους θείους, κάτι που δεν ήξερα, αλλά το έμαθα σε μεγάλη ηλικία. Μικρός, όταν πήγαινα στο Μιλάνο με τον πατέρα μου, ήταν ο τζίο Έντζο, 300 κιλά, μας έπαιρνε και πίσω από το αυτοκίνητό του ήταν κάτι τύποι που μας πήγαιναν συνοδεία με αυτοκίνητα, κοντοί με καμπαρντίνες, όπου βγαίναμε για ψώνια αλλά εγώ, παιδάκι τότε, δεν καταλάβαινα», περιγράφει ο Φράνκο Αλφόνσο.

«Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, γενικά είμαι μονογαμικός άνθρωπος, μακροχρόνιες σχέσεις είχα στη ζωή μου. Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Τώρα μιλήσαμε, είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε, της έκανα ένα διαφημιστικό για μια σειρά καλλυντικών που κάνει, κάποια γυρίσματα. Η Αννίτα είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει. Όπως την άφησα, έτσι τη βρήκα. Είναι τελείως άλλος άνθρωπος αλλά ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω μοιραστεί κάποια χρόνια της ζωής μου με πολλή αγάπη.

Φυσικά τη νοιάζομαι και την αγαπώ, όπως όλους τους ανθρώπους με τους οποίους είχα σχετιστεί. Κατά καιρούς δεν μιλάγαμε, μετά μιλούσαμε. Τυχαίνει, οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε διάφορα», περιγράφει στη συνέχεια ο Φράνκο Αλφόνσο.

«Δεν ήρθε να με δει στη φυλακή αλλά ούτε κι εγώ θα ήθελα να έρθει να με δει. Είχαμε χωρίσει χρόνια πριν, βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη, όπου τραγουδούσα και σπούδαζα κινηματογράφο, και μου τηλεφώνησε η Αννίτα και μου είπε: «Έλα στην Ελλάδα, περνάμε ωραία, μου «την πέφτει» και ο Καρβέλας». Ήταν τότε στην αρχή με τον Νίκο, είχαμε χωρίσει τότε», σημειώνει ο Φράνκο Αλφόνσο.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ