2023-08-23 16:48:05
Φωτογραφία για Υποψήφιοτητες  με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο
Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Μιχάλης Πλαστήρας, ιδιωτικός υπάλληλος από Μεσολόγγι Σε δήλωση του ο Μιχάλης Πλαστήρας ανέφερε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητά μου με τον Κώστα Λύρο και την «Δημιουργική Ανατροπή».

Τα τελευταία 4 χρόνια συνεισέφερα εθελοντικά με προτάσεις, παρεμβάσεις και με πραγματικό ενδιαφέρον στην επίλυση ζητημάτων που απασχολούν το Μεσολόγγι.

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κάνουμε την πόλη που ζούμε και αγαπάμε καλύτερη. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την διαρκή εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.

Η ψήφος σας, η δύναμή μου για να συνεχίσουμε με όραμα και μεράκι».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Αθανασίου, Βιολόγος από το Μεσολόγγι.


Σε δήλωση του ο Δημήτρης Αθανασίου ανέφερε:

«Έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον, μεράκι και διαχρονική πίστη στις δυνατότητες αυτού του τόπου πήρα την απόφαση να κατέλθω στον εκλογικό στίβο στο πλευρό του Κώστα Λύρου.

Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας και συνεχή κοινωνική προσφορά, αποφάσισα να προσφέρω με ανιδιοτέλεια βασιζόμενος σε ιδέες που πάντα επεξεργαζόμουν και θα μπορούσαν να έχουν εφαρμογή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας. Παρότι για πρώτη φορά κατέρχομαι ως υποψήφιος ήδη έχω πλάνο, στόχο και άποψη για τα δημοτικά δρώμενα και πάνω σε αυτό μπορούμε να εργαστούμε όλοι μαζί για την δημιουργία καλυτέρων συνθήκων και ευκαιριών που θα συνιστούν κίνητρο και πόλο έλξης για την περιοχή.

Ιδέες τις οποίες σε ατομικό επίπεδο συνέταξα και οργάνωσα σε προτάσεις και κοντά στον Κώστα Λύρο έναν άνθρωπο προοδευτικό και εξωστρεφή θα έχω την ευκαιρία να υλοποιηθούν σε μεγαλύτερη κλίμακα προς όφελος της κοινωνίας και του Δήμου μας».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ