2023-08-25 17:40:03
Φωτογραφία για Κατερίνα Γκαγκάκη: «Θέλω να αναγνωριστεί ως μια κακή στιγμή από την οποία πήγα παραπέρα και παραπάνω»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν καλεσμένη στο «Καλοκαίρι #Yes» και όπως αποκάλυψε κατεβαίνει εκ νέου υποψήφια για τον Δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Tι είπε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

«Φαίνεται ότι είναι μια πολύ έντονη σεζόν και πάρα πολύ ανταγωνισμό, πολλά πρόσωπα και μη αναμενόμενα. Μπορεί να το ξεκινήσατε εσείς! Είναι ωραίο πράγμα αυτό. Δεν ξέρω πώς αποφασίστηκε ότι πρέπει να έχεις συγκεκριμένο βιογραφικό για να κάνεις κάτι, δεν είναι γραμμένο κάπου αυτό. Πρέπει να έχεις κρίση, ευελιξία αλλά μου αρέσει που βλέπω νέα πρόσωπα.

Δύσκολη χρονιά θα είναι. Μετά από αυτή τη χρονιά πιστεύω ότι θα κάτσει κάπου το πράγμα. Η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά αναγέννησης για το Open.

Η μυθοπλασία είχε περάσει μια πολύ κακή περίοδο λόγω κόστους. Εμένα ό,τι και να μου πεις οι ζωντανές εκπομπές είναι ανάσα».

Αναφέρθηκε όμως και στην πιο κακή της τηλεοπτική στιγμή, αυτήν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

«Όλοι ξέρουμε ποια ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική μου στιγμή, ήταν πριν από 3 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Προφανώς άλλαξε και ο δικός μου τρόπος σκέψης γιατί θεωρούσα τον εαυτό μου άτρωτο. Είναι μια στιγμή που δεν θέλω να ξεχαστεί, θέλω να αναγνωριστεί ως μια κακή στιγμή από την οποία πήγα παραπέρα και παραπάνω» τόνισε.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ