2023-08-26 08:09:20
Φωτογραφία για Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής  : Ενημέρωση των Δημοτών για την  σημερινή Οικονομική κατάσταση του Δήμου- Κατάθεση προγραμμάτων- Συμμετοχή σε Δημοκρατικό Διάλογο

 



   Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

  ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής. 

 



Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

                                     26-08-2023     

             ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ:  Οι τέσσερις  υποψήφιοι Δήμαρχοι .

ΘΕΜΑ: >....

                                   

  Κύριοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι                 

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν  τη κατάθεση των ψηφοδελτίων  των Δημοτικών παρατάξεων στο Πρωτοδικείο εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου του 2023. Είναι βέβαιο ότι τέσσερις θα είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Είναι βέβαιο ότι οι ενημερωμένοι πολίτες με ορθά στοιχεία θα κάνουν την επιλογή τους και θα αναλάβουνε τις ευθύνες τους. 

                                  ΠΡΟΤΑΣΗ 1.

Οφείλουν και οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι να μεταβούν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και να ζητήσουν επίσημη ενημέρωση για την σημερινή Οικονομική κατάσταση του Δήμου. Στη συνέχεια να ενημερώσουν τους Δημότες.

Σας υπενθυμίζω ότι ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης μόλις ανέλαβε το 2014 αύξησε τα Δημοτικά τέλη. Το ίδιο έκανε και τη τρέχουσα Δημοτική περίοδο. Σας θυμίζω ότι το ποσό που διεκδικεί ο Σύνδεσμος ύδρευσης Λευκάδας- Αιτ/νιας από το Δήμο μας είναι 940.000 ευρώ. Αν αυτό είναι αληθές ( το δημοσίευσα με επίσημο έγγραφο και δεν υπήρχε διάψευση ) τότε όποια και να είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή θα αυξήσει τα Δημοτικά Τέλη.

Οφείλουν και οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι να μεταβούν στο ΧΥΤΑ , να δουν , να ενημερωθούν για τη κατάσταση που επικρατεί στο ΧΥΤΑ και να ενημερώσουν τους Δημότες. 

                         

 

                                     ΠΡΟΤΑΣΗ 2

Η Οικονομική κατάσταση του Δήμου και η πρόταση- όραμα του κάθε υποψηφίου Δημάρχου και της Δημοτικής παράταξης του είναι οι δύο θεμελιώδες βάσεις που στηρίζεται κάθε προεκλογικό  πρόγραμμα. 

          Οφείλουν και οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι να καταθέσουν το προεκλογικό τους πρόγραμμα. Οι πολίτες θα κρίνουν το ρεαλισμό του κάθε προγράμματος και βεβαίως ποιο πρόγραμμα χρειάζεται ο τόπος μας.

                            ΠΡΟΤΑΣΗ 3

Μετά τις απαραίτητες δύο παραπάνω ενέργειες η επόμενη πρόταση είναι η παρακάτω.

Οφείλουν άπαντες να συμβάλλουν αποφασιστικά σε ένα ειλικρινή και έντιμο Δημοκρατικό διάλογο.  Η πολιτισμένη αντιπαράθεση των προτάσεων και των ιδεών είναι η πεμπτουσία της λειτουργίας της  Δημοκρατίας. Οι παράλληλοι μονόλογοι φανερώνουν πολιτικό πανικό και φόβο. 

Ως ενημερωτική ιστοσελίδα το xiromeronews  σας έχει προκαλέσει και τους τέσσερις στο τραπέζι του διαλόγου. Μέχρι τώρα έχει ανταποκριθεί μόνο ένας υποψήφιος. Ευχόμαστε να ανταποκριθούν και οι άλλοι. Επικαιροποιούμε την πρόσκληση μας.  Ελάτε στο τραπέζι του Διαλόγου.

 

Ως ενημερωτική ιστοσελίδα  δεσμευόμαστε ότι θα δημοσιεύσουμε ( όπως άλλωστε το κάνουμε διαχρονικά) τα πάντα  και όλων των υποψήφιων  , που θα μας στείλετε προς ανάρτηση. 

                                    Κύριοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι                 

Θετικό και ευκταίο  θα ήταν ο προεκλογικός αγώνας να γίνει στη βάση των προγραμματικών δεσμεύσεων των δημοτικών παρατάξεων .

 Σας καλούμε να αποφύγετε την οξύτητα , τις παράνομες και αντιδημοκρατικές μεθόδους επηρεασμού της ψήφου των Δημοτών. Ζούμε στη κοινωνία της πληροφορίας . Τα πάντα μεταδίδονται αμέσως. 

Ας έχετε κατά νου, ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

           ΚΑΛΟ  και ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

Αγαπητοί Αναγνώστες έχω γράψει πολλές φορές ότι στο κατάλληλο πολιτικό χρόνο θα δημοσιεύσω πολλά , τα οποία γνωρίζω .

Δεσμεύομαι ΔΕΝ θα σας απογοητεύσω. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ