2023-08-26 07:36:14
Φωτογραφία για Αντιπροσωπεία του συνδυασμού Ανάπτυξη για όλους σε Μάστρο & Πεντάλοφο.



Αντιπροσωπεία υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού μας, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, επισκέφθηκε, χθες το βράδυ, Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023, τα χωριά Μάστρο και Πεντάλοφο, όπου συνομίλησε με τους πολίτες των δύο χωριών και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα ανάπτυξης, που έχουμε εκπονήσει.....

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, υποσχέθηκε στους κατοίκους πως θα δώσει ξεχωριστή βαρύτητα στα οξυμένα προβλήματα που βιώνουν, λόγω της διαχρονικής εγκατάλειψης που υφίστανται από τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές.

Υποσχέθηκε δε πως τους οικονομικούς πόρους, που καταβάλλουν οι κάτοικοι κάθε χωριού, για λογαριασμό του Δήμου, θα τους διαχειρίζεται αποκλειστικά το Τοπικό Συμβούλιο που θα προκύψει, ώστε τα χρήματα να αξιοποιούνται για ανάγκες που οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, υπόσχεση που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κατοίκους.

Αυτοί με την σειρά τους, υποσχέθηκαν να στηρίξουν τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, για το δικό τους καλό αλλά και ολόκληρου του Δήμου μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου



 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ