2023-08-27 07:51:07
Φωτογραφία για Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Η διαδικασία των Vouchers -Πώς θα δείτε τις διαθέσιμες δομές της περιοχής σας



Δημήτρης Κασιμάτης

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ολοκληρώθηκε και επισήμως η ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και από την Παρασκευή στην πλατφόρμα μπορούν να μπουν και να δουν όλα τα ΑΦΜ....

Η διαδικασία από εδώ και πέρα προβλέπει τα εξής:

Για την ημερομηνία που θα είναι δυνατή η υπογραφή των Συμβάσεων και η ενεργοποίησή τους – η οποία θα είναι κοινή για όλους τους ωφελούμενους – θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες.



Συγκεκριμένα, δικαιούχοι θα πρέπει να αρχίσουν τη διαδικασία της εγγραφής και να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

Να εκτυπώσουν το voucher και να απευθυνθούν σε οποιαδήποτε αντίστοιχη σε υπηρεσίες Δομή της επιλογής τους που είναι πλησίον του τόπου κατοικίας τους. Να υπογράψουν την τυποποιημένη σύμβαση. Αυτήν θα την εκτυπώσει ο Φορέας σε 2 αντίτυπα (ένα για κάθε συμβαλλόμενο) μέσα από το Π.Σ. της ΕΕΤΑΑ, τα οποία συνυπογράφονται και από το Νόμιμο Εκπρόσωπο του Φορέα , όπου περιγράφονται τα βασικά στοιχεία και οι υποχρεώσεις των 2 μερών.



Να εξουσιοδοτήσουν ηλεκτρονικά την ΕΕΤΑΑ που διενεργεί τις πληρωμές προς το Φορέα για λογαριασμό τους και να επιλέξουν την ειδική εφαρμογή «αποδοχή». Να εκδώσουν την Κάρτα Παρουσίας (ΚΑ.ΠΑ.) από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ. Αυτή είναι υποχρεωτική για την καταγραφή της παρουσίας του ωφελούμενου παιδιού από την πρώτη ημέρα παρουσίας του σε δομή.



Μέχρι να βγει όμως η σχετική ανακοίνωση για την ενεργοποίηση των συμβάσεων (voucher), η ΕΕΤΑΑ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της έναν κατάλογο φορέων και δομών, που εκδήλωσαν την πρόθεση τους να συμμετέχουν στη δράση.

Μπορείτε δηλαδή να δείτε για την περιοχή ενδιαφέροντός σας τη δομή που επιθυμείτε, τις ηλικίες παιδιών που δέχεται, τις θέσεις, το ωράριο λειτουργίας και το αν παρέχεται σίτιση.

Περισσότερα εδώ

aftodioikisi

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ