2023-08-27 09:00:05
Φωτογραφία για «Ο όρκος ΙΙ»: Ένας άδικα καταδικασμένος και μια αλήθεια «τυφλή» – Πότε κάνει πρεμιέρα;



Για άλλη μια σεζόν επιστρέφει η δραματική σειρά της ΕΡΤ, «Ο όρκος ΙΙ» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τις εξελίξεις να είναι συνταρακτικές.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 21:45 και κάθε Τετάρτη με Πέμπτη μέσα από την ΕΡΤ1. Ο Χρήστος Λούλης, η Θάλεια Ματίκα, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Λένα Παπαληγούρα, η Εριέττα Μανούρη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, μας οδηγούν σε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και έντονο το στοιχείο της ανατροπής.

Η ιστορία της νέας σεζόν

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, παρακολουθούμε τον Φίλιππο Ραζή στη φυλακή να δίνει καθημερινή μάχη επιβίωσης. Η εντολή είναι σαφής: να τον σκοτώσουν. Όμως, δεν τα καταφέρνουν. Ο ακέραιος χαρακτήρας του και οι ιατρικές του γνώσεις τον γλιτώνουν. Ο αρχιφύλακας τον ορίζει γιατρό των φυλακών, εκείνος σώζει ζωές και γίνεται ήρωας. Ένα βράδυ, όμως, τον χτυπούν σχεδόν μέχρι θανάτου και οδηγείται στο νοσοκομείο. Οι φίλοι του από τις φυλακές τον βοηθούν να δραπετεύσει.

Ο Φίλιππος Ραζής, φυγάς και κατάδικος πλέον, κρύβεται και με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων ετοιμάζει την επιστροφή του.

Συγκεντρώνει νέα στοιχεία για να επαναδικαστεί η υπόθεση και να αποδειχτεί η αθωότητά του. Για ακόμα μία φορά, τα βάζει με ένα ολόκληρο σύστημα. Θα τα καταφέρει;



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ