2023-08-28 08:40:05
Φωτογραφία για Τόσους followers έχασε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το σκάνδαλο...

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη τόσο απέναντι στα Μέσα όσο και στα social media είναι εμφανής, ύστερα από την προσωρινή αποφυλάκισή του, μέχρι να γίνει το εφετείο για τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες καταδικάστηκε. Ο ηθοποιός μπόρεσε σε αυτόν τον χρόνο που έμεινε προφυλακισμένος αλλά και κατά τη διάρκεια της δίκης να μετρήσει φίλους και εχθρούς.

Μετά το τέλος αυτής της διαδικασίας φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα, τουλάχιστον διαδικτυακό, αλλά όπως φαίνεται και προσωπικό. Βγαίνοντας από τη φυλακή το πρώτο πράγμα που έκανε στα social media του ήταν να μετατρέψει τον λογαριασμό του σε ιδιωτικό ώστε να ελέγχει κάθε νέο ακόλουθο που θα του έστελνε αίτημα.

Με αυτόν τον τρόπο θα μετρίαζε τόσο τα αρνητικά σχόλια αλλά θα έλεγχε παράλληλα ποιος κόσμος μπορεί να δει τις προσωπικές του στιγμές αναρτημένες στο Instagram του. 

Και ενώ έχασε 49.000 ακόλουθους μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό, αποφάσισε παράλληλα να μειώσει δραστικά τα άτομα που ο ίδιος ακολουθούσε. Μάλιστα έριξε τον αριθμό των ατόμων που ακολουθεί από τα 433 στα 300 μόλις. Από τον χαμηλό, έτσι και αλλιώς, αριθμό ατόμων που ακολουθούσε έπεσε σε ακόμα μικρότερο το οποίο μας κάνει να υποθέσουμε ότι σταμάτησε να ακολουθεί κάποιους συναδέλφους και φίλους του που ίσως δεν τον στήριξαν όταν τους χρειαζόταν.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ