2023-08-28 13:40:04
Φωτογραφία για Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε το σύνθημα στο πρώτο meeting του Happy Day – «Ανυπομονούμε!»

Καλοκαιρινές διακοπές τέλος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε την αγαπημένη της Πάρο, μετά από δύο μήνες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς και επέστρεψε γεμάτη όρεξη στην Αθήνα, για να προετοιμαστεί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας (28/8), βρέθηκε στα γραφεία του Alpha και συναντήθηκε με τους συνεργάτες της στο Happy Day, για το πρώτο meeting της χρονιάς!

Άπαντες έδωσαν το «παρών» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε, έδωσε το σύνθημα της έναρξης και της επιστροφής! «Καλημέρα, ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε! Happy Day», είπε η παρουσιάστρια, μαζί με τους συνεργάτες της!

Εκεί ήταν μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Λευτέρης Μητσόπουλος και πολλοί άλλοι.

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Παλιαλέξη, κράτησε το έθιμο για ακόμα μια χρονιά και έκοψε το κέικ που είχε ετοιμάσει, ενώ η Σταματίνα , στην ανάρτησή της έγραψε: «Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου. Σύντομα επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια. Το πρωινό μας καφεδάκι @alphatv! Πάρτε μία γεύση από το πρώτο meeting της σεζόν!».





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ