2023-08-31 18:48:17
Φωτογραφία για Αναχώρησε για τον Αστακό η Ακαδημία Κω αποτελούμενη από 6 αθλητές

 



Για τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας αναχώρησε χθες η αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω, αποτελούμενη από 6 αθλητές, 2 συνοδούς και την προπονήτρια ποδηλασίας της ομάδας, Ταμάρα- Μαρία Τουμπαζή,..... προκειμένου να λάβει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου, που διεξάγεται από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου. Μαζί τους θα ενσωματωθεί στον Πειραιά και ο αθλητής της Ακαδημίας Κω Δίας Δημητριάδης, ο οποίος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έλαβε μέρος με την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας στο αντίστοιχο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.



Την αποστολή υποδέχθηκε στον λιμένα της Κω ο πρόεδρος της Ακαδημίας Παναγιώτης Τζαμάλης, ο οποίος συνομίλησε με τους αθλητές, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι για ακόμα μία φορά η ομάδα θα τιμήσει το νησί μας και τα Δωδεκάνησα, τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της αποστολής.  Ως Ακαδημία Κω ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας και καλή επιστροφή

. Μία επιστροφή η οποία θα σηματοδοτήσει την αρχή της νέας χρονιάς, όπου η Ακαδημία θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το δάσος της Τσουκαλαριάς, παιδιά τα οποία επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο του ποδηλάτου, δίνοντας ακόμα και ποδήλατα που διαθέτει πλέον η Ακαδημία, ώστε να αποκτήσουν μία πρώτη επαφή με την αγωνιστική ποδηλασία, δίπλα στη μοναδική προπονήτρια ποδηλασίας που διαθέτει το νησί μας. 



12sports.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ