2023-09-01 14:01:16
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΚΑΒΑΓΙΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ
Ευχαριστώ την ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΚΑΒΑΓΙΑ, από το Μεσολόγγι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Θεοδώρα είναι μια αξιόλογη συμπολίτισσά μας, σύζυγος του γνωστού γιατρού Ωτορινολαρυγγολόγου, Διονύση Σαββίδη, άξια μητέρα και οικογενειάρχης αλλά και καλλιτεχνική φύση, με σοβαρή άποψη για τα προβλήματα του Δήμου μας, την οποία συχνά διατυπώνει δημοσίως.

Αποτελεί τιμή μας η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό μας για να φέρουμε την ανάπτυξη σε όλους.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 



Με μεγάλη μου χαρά αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές μαζί με τον γνωστό και φίλο, Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε το Δήμο μας στην θέση που του αξίζει πραγματικά.

Ο μοναδικός ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ έχει προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο μας, έχει τις γνώσεις, το κύρος, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα να λύσει, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, τα προβλήματα που ταλανίζουν για χρόνια το Δήμο μας.

Σ’ αυτή την όμορφη προσπάθεια τίθεμαι στο πλευρό του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, για να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις στην λύση τους, ιδιαιτέρως στον τομέα του πολιτισμού.

 

ΘEΟΔΩΡΑ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΚΑΒΑΓΙΑ

Αισθητικός - Αγιογράφος


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ