2023-09-01 17:11:06
Φωτογραφία για Η Starland καλωσορίζει νέους ήρωες στην πολύχρωμη παρέα της - Πρεμιέρα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

 

Η σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγες μέρες, αλλά πάντα προηγείται η έναρξη της νέας χρονιάς για τη μοναδική Starland, την πιο πολύχρωμη, μαγική, χαρούμενη, συναρπαστική ζώνη παιδικών!

Για τη σεζόν 2023 – 2024 η Starland καλωσορίζει στην πολυσυλλεκτική παρέα της 7 νέες παιδικές σειρές. Τα πιο cool παιδιά, συχνάζουν στη Starland και θα ενθουσιαστούν με τους νέους φανταστικούς ήρωες και τις απίθανες περιπέτειές τους, που θα τους ταξιδέψουν στα πιο μαγικά και απίστευτα μέρη! Στις σειρές προσεγγίζονται και θέματα ενσωμάτωσης, φιλίας, διαφορετικότητας με σύγχρονη αισθητική, διατηρώντας πάντα την αυθεντικότητα, τη ζωντάνια, την ενέργεια, το χιούμορ, τις συναρπαστικές εμπειρίες της πιο αγαπημένης ζώνης παιδικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση.

Από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 11:15, οι πιο διασκεδαστικοί, αστείοι και αγαπημένοι κινούμενοι ήρωες θα κρατούν την καλύτερη συντροφιά στα παιδιά κάθε ηλικίας, με ατελείωτα παιχνίδια και τρελό γέλιο: Ο σκανδαλιάρης Τοτός, Booba’s Adventure (νέα επεισόδια), Peppa Pig (νέα επεισόδια), Το κουκλόσπιτο της Γκάμπι, Η Μάσα και ο αρκούδος, Beyblade Burst Surge, Scooby Doo and guess who, Η Τρου και το βασίλειο του ουράνιου τόξου, Miraculous Ladyubug.

Starland, ώρα για δράση! Εδώ ό,τι ονειρεύεσαι το ζεις!

           STARLAND - Νέο Πρόγραμμα 2023-2024: https://youtu.be/7bKV5t6qDiQ

Πρεμιέρα - Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

ODDBODS

Από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 07:45

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων παραγωγής Μ. Βρετανίας και Σιγκαπούρης 2016

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Oddbods!

Μια ξεκαρδιστική παιδική σειρά χωρίς διαλόγους, που ακολουθεί τις περιπέτειες μιας ομάδας αξιολάτρευτων μικρών φίλων, καθώς επιβιώνουν από τους κινδύνους της καθημερινής ζωής, όπου συνηθισμένες καταστάσεις γρήγορα εξελίσσονται σε εξαιρετικά ασυνήθιστα γεγονότα! Οι επτά αυτές ξεχωριστές και αξιολάτρευτες προσωπικότητες, με τα φωτεινά, γούνινα κοστούμια, ζουν έντονα την αγάπη, το γέλιο, τη χαρά, το παιχνίδι και ενθαρρύνουν τις οικογένειες να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα και να γιορτάσουν την ατομικότητα στα παιδιά. Υπερασπίζονται τις βασικές αξίες της ομαδικής εργασίας και της φιλίας και μας μαθαίνουν να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας! Γιατί ο καθένας είναι μοναδικός και αυτό είναι που μας κάνει καταπληκτικούς!

Τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα on line

https://www.star.gr/tv/starland/oddbods

ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΖΕΝΚΟ (TEAM ZENKO GO)

Από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 09:45

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2022.

Η σειρά ακολουθεί τα κατορθώματα της Μυστικής Ομάδας Ζένκο, μιας ομάδας τεσσάρων ειδικά εκπαιδευμένων παιδιών, τεσσάρων μικρών υπερηρώων! Στην πόλη Χάρμονι Χάρμπορ ο Τζαξ, η Νάγια, η Έλλη και ο Άρης, είναι κατάσκοποι που κάνουν καλές πράξεις στα κρυφά στους ανυποψίαστους κατοίκους, με τη βοήθεια της θείας Γιούκι και του Πόνζο, του ιπτάμενους σκίουρου της, θέλοντας να κάνουν την πόλη τους ένα καλύτερο μέρος για όλους, μικρούς και μεγάλους! Γιατί καμία καλή πράξη δεν είναι ασήμαντη για αυτά τα ευγενικά και καλόκαρδα παιδιά! Μέσα από τις περιπέτειες της Μυστικής Ομάδας Ζένκο, τα παιδιά διασκεδάζουν και παράλληλα μαθαίνουν πως επιλύονται τα προβλήματα με την ομαδική εργασία. Και όπως λέει και η θεία Γιούκι «όταν βοηθάμε τους ανθρώπους χωρίς να το ξέρουν, αρχίζουν να πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι απλώς ένα καλύτερο μέρος»!

• Η σειρά απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων του Κρις Τούγας «Dojo Daycare».

• Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

https://www.star.gr/tv/starland/mustiki-omada-zenko-team-zenko-go

JURASSIC WORLD: CAMP CRETACEOUS

Από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 10:15

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2020

Ο νεαρός Ντάριους, φανατικός θαυμαστής των δεινοσαύρων, κερδίζει μια πρόσκληση και την ευκαιρία να επισκεφτεί το Camp Cretaceous, μια μοναδική στο είδος της κατασκήνωση ψυχαγωγίας με στόχο τη μελέτη των δεινοσαύρων στο νησί Νούμπλαρ. Εκεί, ο Ντάριους συναντά άλλους πέντε εφήβους, που είχαν την ίδια τύχη με εκείνον, τον Μπεν, τη Γιαζ, τον Μπρούκλιν, τον Κέντζι και τη Σάμι και οι οποίοι επιλέχθηκαν επίσης για να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία ζωής. Ωστόσο, όταν οι επικίνδυνοι δεινόσαυροι απελευθερώνονται, οι νεαροί κατασκηνωτές εγκλωβίζονται ανάμεσα σε εκατοντάδες δεινόσαυρους και αναγκάζονται να διασχίσουν το νησί χωρίς καμία βοήθεια, με την ελπίδα να βρουν μια διέξοδο ζωντανοί. Οι έξι έφηβοι, με τις εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, με τις οποίες μπορούν εύκολα να συνδεθούν τα παιδιά, θα προσπαθήσουν να γνωριστούν, να ταιριάξουν αλλά και να συνεργαστούν για να επιβιώσουν. Μέσα από αυτή την αγωνιώδη διαδικασία οι χαρακτήρες των ηρώων μας θα αναπτυχθούν και όλοι θα δείξουν τα πραγματικά τους αισθήματα και φόβους τους. Ευελιξία. Εξέλιξη. Επιβίωση. Σε αυτές τις αρχές θα πρέπει να στηριχθούν οι έξι ήρωες για να βγουν νικητές σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια! Η σειρά είναι βασισμένη στη θρυλική, πλέον, ταινία επιστημονικής φαντασίας «Jurassic Park» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

https://www.star.gr/tv/starland/jurassic-world-camp-cretaceous

BING

Από την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 07:15

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2014

Μια εξαιρετική παιδική σειρά, που αντικατοπτρίζει την πραγματική εμπειρία ενός παιδιού προσχολικής ηλικίας, γιορτάζοντας τη θορυβώδη, χαρούμενη πραγματικότητα της προσχολικής ζωής. Ο Bing είναι 4χρονο, γεμάτο ενθουσιασμό μαύρο λαγουδάκι και όπως όλα τα παιδιά προσχολικής ηλικίας λατρεύει να παίζει με τους φίλους του, να δοκιμάζει νέα πράγματα και να ανακαλύπτει τη ζωή! Επειδή είναι μικρός συχνά βιώνει πράγματα για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές τυχαίνουν αναποδιές ή απρόσμενες απογοητεύσεις και σε αυτές τις στιγμές, είναι συνήθως αρκετά εμφανές τι αισθάνεται! Χάρη στην υπομονή του, τη διαίσθησή του, τη δημιουργικότητά του και πάνω από όλα τη βοήθεια του σοφού Flop, ο Bing είναι σε θέση να ξεπεράσει τα εμπόδια και πάντα κάτι να μαθαίνει ! Από τη χαρά των νέων, καθημερινών ανακαλύψεων μέχρι την απογοήτευση, που νιώθει όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως είχε προγραμματίσει, ο Bing αφηγείται τις μικρές, αγαπημένες ιστορίες, που συνθέτουν αυτές τις πρώτες εμπειρίες, που φαίνονται τόσο μεγάλες και διαμορφώνουν την κατανόηση των παιδιών μας για τον κόσμο και για τις πολλές και διαφορετικές δυνατότητές τους μέσα σε αυτόν. Σε κάθε επεισόδιο του Bing, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και οι ενήλικες θα συναντούν καταστάσεις που τους είναι γνωστές, αφού οι ιστορίες, που αφηγείται η σειρά, είναι διαχρονικές και παγκόσμιες.

Εμπνευσμένο από τις μεθόδους διδασκαλίας Montessori, κάθε επεισόδιο του Bing έχει αναπτυχθεί από εκπαιδευτικούς και αναπτυξιακούς εμπειρογνώμονες, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι ιστορίες που μοιράζονται υποστηρίζουν την υγιή κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, βοηθώντας το νεαρό κοινό να αναπτύξει τις συναισθηματικές, γλωσσικές και συλλογιστικές του δεξιότητες καθώς και την κατανόηση του κόσμου γύρω τους.

Η σειρά είναι βασισμένη στα αγαπημένα βιβλία του συγγραφέα Ted Dewan. Χρειάστηκαν πέντε χρόνια και μια ομάδα από περισσότερους από 30 συγγραφείς, παραγωγούς, εκπαιδευτικούς συμβούλους και ειδικούς στην ανάπτυξη των παιδιών για να προσαρμόσουν τα πρωτότυπα βιβλία και να εξελίξουν τον κόσμο του Bing σε τηλεοπτική σειρά. Και αυτό γιατί οι δημιουργοί είχαν αντιληφθεί την τεράστια ευθύνη που είχαν για την παραγωγή μιας σειράς για παιδιά προσχολικής ηλικίας και ήθελαν να βεβαιωθούν ότι οι μικρές ιστορίες, που θα παρουσίαζαν, θα ήταν αυθεντικές, διασκεδαστικές και θα πρόσφεραν στο κοινό κάτι μοναδικό, που θα έκανε τη διαφορά στη ζωή τους.

Το Bing έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση στο CBeebies το 2014 και έκτοτε μαγεύει τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός διεθνούς βραβείου Emmy και μιας υποψηφιότητας για BAFTA, το Bing έχει αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο και είναι πλέον διαθέσιμο σε περισσότερες από 130 γεωγραφικές περιοχές. Το 2022, η σειρά ήταν ο #2 τίτλος προσχολικής ηλικίας με τις περισσότερες αιτήσεις στο iPlayer του BBC. Έχει μετρήσει 915 εκατομμύρια streams, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών στην πλατφόρμα. Είναι η #1 σειρά προσχολικής ηλικίας στο RaiPlay στην Ιταλία ενώ έχει σημειώσει 6 δισεκατομμύρια+ προβολές στο πολυκαναλικό δίκτυο της σειράς στο YouTube.

• Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

https://www.star.gr/tv/starland/bing

Ο ΓΚΡΙΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΙΝΓΚΣ (GRIZZY & THE LEMMINGS)

Από την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 07:45

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων γαλλικής παραγωγής 2016

Είναι μεγάλος σαν αρκούδα, δυνατός σαν αρκούδα, έξυπνος... σαν αρκούδα. Φυσικά, κανένα άλλο ζώο δεν τολμά να αμφισβητήσει τα «αρκουδοπρονόμια» του Γκρίζι. Όλοι εκτός από μια φυλή, που ανήκει στην πιο απίθανη οικογένεια θηλαστικών που υπάρχει, τα Λέμινγκς! Στην καρδιά ενός παραδεισένιου δάσους, σε ένα τεράστιο φυσικό καταφύγιο στον Καναδά, υπάρχει ένα μικρό καταφύγιο του ανθρώπινου πολιτισμού: το σπίτι του δασοφύλακα! Ο Γκρίζι η αρκούδα απολαμβάνει τα «τσιμπολογήματα» αλλά και τη ζεστή, άνετη καλύβα του δασοφύλακα, όταν εκείνος απουσιάζει. Ο Γκρίζι αισθάνεται ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό το σπίτι να γίνει δική του περιοχή δράσης και εκμεταλλεύεται τις πολυάριθμες ανέσεις του, συνήθως επιδιώκοντας να χαλαρώσει, παρακολουθώντας τηλεόραση και τρώγοντας σνακ. Η διαμονή θα ήταν ειδυλλιακή αν δεν υπήρχε η ανελέητη συμμορία των μικροσκοπικών Λέμινγκς, που με κάθε ευκαιρία φροντίζει να του κάνει τη ζωή δύσκολη, πολύ δύσκολη! Αμφισβητώντας το αποκλειστικό δικαίωμα του Γκρίζι στην καλύβα, τα αεικίνητα πλασματάκια, που μπορεί να είναι μικρά αλλά είναι πολλά, βρίσκονται συνεχώς στα πόδια του, διεκδικώντας δυναμικά μερίδιο από την οικιακή θαλπωρή. Καθώς ο Γκρίζι και τα Λέμινγκς έρχονται καθημερινά σε σύγκρουση τα αστεία περιστατικά και οι απίθανες γκάφες διαδέχονται η μια την άλλη, προσφέροντας πολύ γέλιο!

• Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

Τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα on line https://www.star.gr/tv/starland/o-grizi-kai-ta-lemings-grizzy-the-lemmings

SONIC BOOM

Από την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 09:45

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2014

Η σειρά επικεντρώνεται στις περιπέτειες των Sonic, Tails, Amy, Knuckles και Sticks, των κύριων χαρακτήρων της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Sonic Boom, καθώς προστατεύουν το χωριό τους στο Seaside Island από τις επιθέσεις και τα σχέδια του Δρ. Έγκμαν και των ρομποτικών δημιουργιών του. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει μια αυτόνομη πλοκή, με πολλά κωμικά στοιχεία αλλά και δράση, με τους ήρωές μας να αντιμετωπίζουν διάφορα ζητήματα και προβλήματα, που επηρεάζουν τις προσπάθειές τους να υπερασπιστούν τα σπίτια τους. Ο Σόνικ, ο πιο γρήγορος και ατρόμητος μπλε ήρωας, βρίσκεται πάντα αντιμέτωπος με τον Δρ. Έγκμαν και μαζί με τους πιστούς του φίλους ρίχνεται στη μάχη και στην ατελείωτη αναζήτηση για περιπέτεια, αφήνοντας συντρίμμια από ρομπότ στο πέρασμά του!

• Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

Τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα on line

https://www.star.gr/tv/starland/sonic-boom

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ

Από την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 10:15

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων γαλλικής παραγωγής 2022

Μια κωμική και ταυτόχρονα συγκινητική παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, που ακολουθεί τις καθημερινές περιπέτειες ενός ανύπαντρου πατέρα με τις τέσσερις αξιολάτρευτες κόρες του, καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της καθημερινής ζωής. Γεμάτη γέλιο, αγάπη και μαθήματα ζωής, αυτή η απολαυστική σειρά μας μαθαίνει τη σημασία του να εκτιμάμε τις στιγμές, που πραγματικά έχουν σημασία. Η σειρά επικεντρώνεται στον αξιαγάπητο χαρακτήρα του αφοσιωμένου μπαμπά, που έχει αναλάβει την ευθύνη να μεγαλώσει τις τέσσερις κόρες του, που έχουν όλες διαφορετικές μητέρες. Με τη μικρότερη να είναι 2 ετών και τη μεγαλύτερη 18, ο μπαμπάς καλείται να αντιμετωπίσει όλα τα σενάρια ζωής, που μπορεί κάποιος να φανταστεί, δημιουργώντας έναν μοναδικό και στοργικό δεσμό. Σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζεται ένα διαφορετικό κομμάτι από τη ζωή αυτής της ασυνήθιστης οικογένειας, προβάλλοντας τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ενώ τονίζεται η δύναμη της οικογενειακής τους σχέσης. Από την αντιμετώπιση καθημερινών εργασιών, όπως το μαγείρεμα και τα ψώνια, μέχρι την έναρξη συναρπαστικών περιπέτειών και την εμπειρία των ορόσημων της ζωής, η πενταμελής οικογένεια προσεγγίζει κάθε κατάσταση πάντα καλοπροαίρετα, με χιούμορ και ζεστασιά.

Η σειρά συνδυάζει με δεξιοτεχνία ιστορίες σχετικές με χιουμοριστικές, ειλικρινείς στιγμές και απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες. Μέσα από τους

αγαπημένους χαρακτήρες του, το «Living With Dad» εξερευνά παγκόσμια θέματα, όπως η φιλία, η ενσυναίσθηση και η σημασία της οικογενειακής υποστήριξης. Η ακλόνητη δέσμευση του μπαμπά να παρέχει ένα περιβάλλον φροντίδας και αγάπης για τις κόρες του και οι πολύχρωμες προσωπικότητες των κοριτσιών, φέρνουν χαρά και αυθορμητισμό στις κοινές τους εμπειρίες. Η σειρά δεν είναι απλά απολαυστική για τα παιδιά αλλά είναι και ένα συγκινητικό και συναρπαστικό ταξίδι για γονείς και φροντιστές. Μέσω της συγκινητικής αφήγησης και των γοητευτικών χαρακτήρων της, η σειρά θυμίζει στους θεατές την ομορφιά που συναντάμε στις συνηθισμένες στιγμές της οικογενειακής ζωής και τους άρρηκτους δεσμούς, που μας κρατούν ενωμένους. Συνδυάζοντας χιούμορ και συναισθηματικό βάθος το "Living With Dad" έχει συναρπάσει το κοινό όλων των ηλικιών, καθιστώντας το μια αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων που φέρνει χαρά, γέλιο και ζεστασιά.

Η σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά κόμικ που δημιούργησε ο καλλιτέχνης και συγγραφέας Nob.

• Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

Τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα on line

https://www.star.gr/tv/starland/spiti-me-ton-baba-living-with-dad

Επίσης on line είναι διαθέσιμα επεισόδια από τις σειρές:

Booba

https://www.star.gr/tv/starland/booba

Το κουκλόσπιτο της Γκάμπι

https://www.star.gr/tv/starland/to-kouklospito-tis-gabi-gabbys-dollhouse

Πρεμιέρα - Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ