2023-09-01 20:56:08
Φωτογραφία για H Γεωργία Λουκοπούλου υποψήφια με την Ενωτική Πρωτοβουλία δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην παράταξη !

 



        Η αγαπητή σε όλους μας παιδίατρος Γεωργία Ντάναση –Λουκοπούλου στο πλευρό του συζύγου της Τάκη Λουκόπουλου και της ομάδας της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Η δυναμική υποψηφιότητα  της  Γεωργίας Λουκοπούλου  αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα του προεκλογικού τοπίου  και φέρνει νίκης  στην παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Είναι γνωστή άλλωστε η αποδοχή της από τους πολίτες της Ναυπακτίας και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από όλους !

Η ανακοίνωση  υποψηφιότητας  Γεωργίας Λουκοπούλου στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο Ναυπάκτου με την Ενωτική Πρωτοβουλία είναι η εξής :

‘’Όπως τόσα χρόνια η καριέρα μου είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη των παιδιών μας, έτσι και τώρα θέλω να συμβάλλω στο μέλλον και την ανάπτυξη της τοπικής μας Κοινωνίας.

Το ψηφοδέλτιο της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" στο οποίο σήμερα ανακοινώνω τη συμμετοχή μου, είναι το αποτέλεσμα  προσπάθειας  εκατοντάδων συνεργατών που δουλεύουν μήνες για να συγκροτηθεί αυτή η εξαιρετική ομάδα.

Θέλοντας να συνεισφέρω κι εγώ σε αυτή την ωραία προσπάθεια για τη Ναυπακτία, η οποία μου έχει προσφέρει πολλά, με πνεύμα ευγνωμοσύνης ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου για να αναλάβω τον ταπεινό ρόλο της Δημοτικής Συμβούλου.

Ήρθε για εμένα η στιγμή να ανταποδώσω, αλλά και να προσφέρω στα κοινά, όπως κάνω τόσα χρόνια στις οικογένειές σας μέσα από το λειτούργημά μου.’’

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη Κάλιαρι ο Χατζηδιάκος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη Κάλιαρι ο Χατζηδιάκος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ