2023-09-03 13:14:10
Φωτογραφία για Συνάντηση του Κώστα Καρπέτα, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο



Ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στην Ηλεία, κατά τη διάρκεια των επίσημων εκδηλώσεων που διοργάνωσαν η Μητρόπολη Ηλείας..... και οι Δήμοι Πύργου και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κατά τις οποίες ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες των δύο Δήμων, ο Πατριάρχης του Γένους και η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Ο Πατριάρχης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και για τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Θρόνου σε σύγχρονα ζητήματα. Ο κ. Κ. Καρπέτας εξέφρασε την επιθυμία του στον κ.κ. Βαρθολομαίο, με την πρώτη ευκαιρία να τον επισκεφθεί στο Φανάρι. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Πύργο, ο κ. Καρπέτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με τους υποψηφίους της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», με σκοπό τον προγραμματισμό της δράσης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αντίστοιχη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Αχαΐας, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα. 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ