2023-09-05 09:17:55
Φωτογραφία για Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων  της Βουλής εξελέγη ο Θανάσης Καββαδάς



 Στη θέση του Αντιπροέδρου της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής εξελέγη με διακομματική πλειοψηφία (14 ψήφοι σε 18 ψηφίσαντες) ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την εκλογή Προεδρείου της Επιτροπής.

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής ανέφερε:

«Έπειτα από την εκλογή μου στη θέση του Αντιπροέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, σήμερα οι συνάδελφοί μου με τίμησαν με την ψήφο τους και μου ανέθεσαν το ίδιο αξίωμα στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, και για αυτήν την τιμή τους ευχαριστώ θερμά. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο της Επιτροπής, κ.Αθανάσιο Δαβάκη, Βουλευτή Λακωνίας, και τον κ.Στέφανο Γκίκα, Βουλευτή Κέρκυρας, ο οποίος εξελέγη Γραμματέας.

Η Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό θεσμικό ρόλο σε έναν πολύ νευραλγικό τομέα, αυτόν της εθνικής ασφάλειας. Έχει χρέος να διασφαλίσει την αμυντική θωράκιση της πατρίδας, με όρους διαφάνειας, και είμαι βέβαιος ότι όλοι οι συνάδελφοι θα εργαστούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο για τη χώρα.


Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, και τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, κ. Σταύρο Καλαφάτη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν προτείνοντάς με για το αξίωμα. Όμως πριν και πάνω από όλα, ευχαριστώ πάντα τους συμπολίτες μου, που με την ψήφο τους μου ανέθεσαν να τους εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο. Θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της Λευκάδας και της πατρίδας.»


 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ