2023-09-05 09:00:01
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: Στον αέρα το νέο trailer της εκπομπής

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές αναμένουν το πράσινο φως, και να πάρουν την σκυτάλη από τις ενημερωτικές, προκειμένου να κάνουν και αυτές «ποδαρικό» με τις πρεμιέρες τους, την νέα τηλεοπτική σεζόν όπως και η Ελένη Μενεγάκη στο Mega.

Παρότι οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές όλων των σταθμών θα κάνουν έναρξη για φέτος την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η Ελένη Μενεγάλη με την «Ελένη», θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο Mega, μία ακριβώς εβδομάδα αργότερα, στις 18 Σεπτεμβρίου, 13.30 το μεσημέρι.

Στην εκπομπή αυτή την σεζόν κάποιοι έρχονται και κάποιοι φεύγουν. Η Ελένη Μενεγάκη  έχει και αυτή τη σεζόν θα έχει δίπλα της τη γνωστή, αγαπημένη παρέα των συνεργατών της αλλά και νέα έμπειρα ονόματα. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και φυσικά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενημερώνουν.

Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας μαγειρεύουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα νοστιμέψουν το καθημερινό μας τραπέζι. Στο ενημερωτικό κομμάτι, προστίθεται η Αλεξάνδρα Αθανασίου, η οποία έρχεται από το Action24.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αμήχανο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αμήχανο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ