2023-09-05 18:45:37
Φωτογραφία για Συγκέντρωση σχολικών ειδών απο το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου



Ας Γεμίσουμε τις σχολικές τσάντες

    Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συνεχίζει την προσπάθειά του για την συγκέντρωση σχολικών ειδών, τα οποία θα διανεμηθούν στους μαθητές των εγγεγραμμένων οικογενειών της δομής. Καλεί ιδιώτες, συλλόγους, και επιχειρήσεις  να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

 Συγκεντρώνουμε Σχολικές τσάντες (σε καλή κατάσταση εφόσον είναι μεταχειρισμένες) και διάφορα Σχολικά είδη και Γραφική ύλη ( κασετίνες μολύβια, γόμες, τετράδια μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές μαρκαδόρους, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια κ.λ.π), στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που βρίσκεται  στην οδό Λουδοβίκου Βαυαρίας 13 καθημερινά 8:00 έως 14:00, για όλο τον μήνα του Σεπτεμβρίου  (1-30/9/2023).

  Γίνε και εσύ εθελοντής προσφέροντας σχολικά είδη στους μαθητές της δομής μας και ας δείξουμε όλοι μαζί την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας   φροντίζοντας να είναι χαρούμενοι στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη !!!

Σας ευχαριστούμε

 

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο

 Κοινωνικό Παντοπωλείο  : 2631023192

 

      Η Κοινωνική δομή του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο ,   λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.              

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ