2023-09-05 18:41:47
Φωτογραφία για Αντιπροσωπεία της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα-Ενωμένοι Μπορούμε» σε εκδήλωση του Σύνδεσμου Κομμωτών-Κουρέων Ν. Αχαΐας



      Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Κομμωτών-Κουρέων Ν. Αχαΐας «Χαρίζουμε Δύναμη κι Ελπίδα» για τη στήριξη ογκολογικών ασθενών και την ενίσχυση των Συλλόγων «Άλμα Ζωής» και «Φλόγα» παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Σπύρο Σκιαδαρέση. Ο κ. Σκιαδαρέσης στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τον Σύνδεσμο κομμωτών για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της εκδήλωσης, μέσω της οποίας αναδείχτηκε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό «πρόσωπο» και η προσφορά ενός επαγγελματικού φορέα που αποτελεί νευραλγικό κομμάτι της τοπικής οικονομίας, ενώ τόνισε στον σημαντικό ρόλο που οφείλει να διαδραματίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην υγεία και στην πρόληψη.

«Μετά την πανδημία αναδείχτηκε περισσότερο από ποτέ η αναγκαιότητα να καταστούν οι περιοχές μας υγιείς και ασφαλείς, χωρίς αποκλεισμούς
. Για να γίνει αυτό, σε κάθε Περιφέρεια οι πολίτες πρέπει να έχουν πρόσβαση σε καλές συνθήκες διαβίωσης και πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για να βελτιώσει τις δομές υγείας και να ενισχύσει την πρόληψη, ειδικά για τον καρκίνο που εξακολουθεί να αποτελεί «μάστιγα», όπως επίσης και να εντείνει τις διεκδικήσεις της να υιοθετηθούν από την κυβέρνηση μέτρα για την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην υγεία. Ο δρόμος είναι μακρύς και γι’ αυτό απαιτείται στοχευμένο σχέδιο και αποτελεσματικές δράσεις κι όχι διαπροσωπικές σχέσεις και γενικόλογες ευχές», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Σκιαδαρέσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Σκιαδαρέσης συνεχάρη και τη μικρή Θεοδώρα, η οποία δώρισε την κοτσίδα της για τη δημιουργία περουκών που έχουν ανάγκη ογκολογικοί ασθενείς, όπως επίσης, και όλους όσοι στηρίζουν έμπρακτα το έργο των εθελοντικών συλλόγων της περιοχής μας.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ