2023-09-06 17:11:36
Φωτογραφία για Ολοκλήρωση προγράμματος παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα»



Με κεντρικό σύνθημα «Δίκαιη Ανάπτυξη και Ελπίδα στη Δυτική Ελλάδα», οι ομάδες εργασίας της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» ολοκλήρωσαν την επεξεργασία του προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο θα επικοινωνηθεί σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των επαφών που ξεκινούν με τους πολίτες, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού.....

«Η παράταξή μας, διαθέτει τη γνώση και τη θέληση να αλλάξει την αδράνεια, τη στασιμότητα και την ολιγωρία που επικρατεί σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Τέσσερα χρόνια χαμένα ήταν αρκετά. Στο πρόγραμμά μας, παρουσιάζουμε το όραμά μας για μια Περιφέρεια ανθρωποκεντρική, δημιουργική, με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο, με προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων αυτού του τόπου. Πλέον οι πολίτες έχουν επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καρπέτας.  

Το πρόγραμμα του συνδυασμού μέσα από μια σειρά υλοποιήσιμων προτάσεων – δεσμεύσεων, δίνει απαντήσεις στα μεγάλα, αλλά και στα μικρά προβλήματα των κατοίκων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο η Δυτική Ελλάδα να γίνει μια Περιφέρεια που παράγει πλούτο και τον διανέμει στους πολίτες της, που δημιουργεί θέσεις εργασίας για να κρατήσει τους νέους και να προσελκύσει αυτούς που έφυγαν λόγω της κρίσης, που βελτιώνει την ποιότητα ζωής για τους πολίτες της σε όλους τους τομείς.

Στο πρόγραμμα της παράταξης, αναλύεται η στρατηγική της παράταξης για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, στους τομείς της Υγείας, των Μεταφορών – Υποδομών, της Εκπαίδευσης, της Επιχειρηματικότητας – Έρευνας – Καινοτομίας, του Πρωτογενή Τομέα, του Πολιτισμού και του Τουρισμού, του Αθλητισμού, της Αστικής και Ημιαστικής ανάπτυξης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, της προστασίας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αλλά και της αποτελεσματικής Περιφερειακής Διακυβέρνησης.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ