2023-09-07 14:29:07
Φωτογραφία για Οριστικό τέλος για την Αυλή των χρωμάτων

Οριστικό τέλος στην εκπομπή "Η αυλή των χρωμάτων" με την Αθηνά Καμπάκογλου στην ΕΡΤ2 έβαλε η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για το περιοδικό "Τηλεραμα".

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, πριν από λίγους μήνες αποφασίστηκε η παραγωγή επεισοδίων που θα προβάλλονταν έως το τέλος της χρονιάς, αλλά τελικά οι ιθύνοντες αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα μουσική εκπομπή, με έμφαση στο λαϊκό τραγούδι.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι και πάλι ο λαϊκός συνθέτης, ενώ στο πλευρό του προτάθηκε να είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, έχοντας στην αρχισυνταξία την Αθηνά Καμπάκογλου.

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δυσαρέστησε τη δημοσιογράφο, κάτι που εξέφρασε και στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Το "ρήγμα" που δημιουργήθηκε φαίνεται ότι ήταν μεγάλο, βάζοντας οριστικό τέλος ακόμα και στον τίτλο "Η αυλή των χρωμάτων". Μετά τον "πόλεμο" που ξέσπασε, η Κατερίνα Παπουτσάκη φέρεται δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να είναι στην παρουσίαση της νέας μουσικής εκπομπής.

Η ΕΡΤ αναζητά πλέον το πρόσωπο που θα είναι στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου, επιθυμώντας να προέρχεται επίσης από τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ