2023-09-07 15:38:00
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Η αναγκαιότητα σε μία σωστή προεκλογική διαδικασία. -Κλείνουμε τα σχόλια για την προεκλογική περίοδο.



     Τα σχόλια ανώνυμα-επώνυμα που δημοσιεύονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπόσχονται τον απόλυτο ορό της αλήθειας, για κάποιους ίσως μπορούν να αποτελούν τις απόλυτες αλήθειες και γνώσεις που αλλάζουν την γνώση των γεγονότων σύμφωνα με αυτά που μόνο αυτοί ονειρευόντουσαν.

Αλλά αυτό είναι το ιδανικό σενάριο.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε, ότι υπάρχουν και όσοι τα χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα, να επικρίνουν ανθρώπους που δεν τους αρέσουν η δεν είναι κοντά στις δικές τους αξίες. Επίσης υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι με περίσσια στρατηγικοί, με τον τρόπο τους σχεδιάζουν, τις απόψεις που εμείς τις παρακολουθούμε και μας ενδιαφέρουν, διαβεβαιώνοντας για τη μεθοδολογία τους.

Αλλά αυτό είναι το κακό σενάριο.

Το ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS είναι παρών σε μία ακόμη εκλογική διαδικασία, που είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Σεβόμενο τις αρχές για έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα μεταξύ των υποψηφίων θα κλείσουμε τα σχόλια από σήμερα 07 Σεπτεμβρίου μέχρι και την επόμενη των αποτελεσμάτων των εκλογών.


Η άποψή μας αυτή εδράζεται στην πεποίθησή μας ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, που θα διεκδικήσει το μέλλον μας και θα δικαιώσει τις προσδοκίες της τοπικής μας κοινωνίας.

Επιπλέον θεωρούμε ότι ο κάθε συνδυασμός θα πρέπει να κριθεί με τις δικές του πραγματικές ανακοινώσεις, που είναι το πρόγραμμά του, το πλαίσιο αρχών, το ψηφοδέλτιό του και η αποδοχή που αυτό έχει στην τοπική κοινωνία, και όλες οι ενέργειες που θα πρέπει να είναι στη διάθεση των ψηφοφόρων.

Στο παραπάνω πλαίσιο, το ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS περιμένει τις απόψεις όλων των συνδυασμών και υποψηφίων, και χωρίς καμία δέσμευση, θα τις δημοσιεύει.  

ΚΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ