2023-09-08 18:30:04
Φωτογραφία για Γιώργος Μαυρίδης: Μία στάση στον ALPHA πριν πάει ΑΝΤ1

Από αλλού αναμενόταν η τηλεοπτική επιστροφή του Γιώργου Μαυρίδη από αλλού τελικά προέκυψε. Ο παρουσιαστής και tattoo artist ανέβασε με ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία κρατάει μία κλακέτα από τα γυρίσματα της νέας αστυνομικής κωμωδίας Φόνοι στο Καμπαναριό, «προδίδοντας» έτσι τη συμμετοχή του στη νέα κωμωδία που σκηνοθετεί ο γνωστός δημιουργός μεγάλων επιτυχιών («Κάτω Παρτάλι», «Στο παρά πέντε») Αντώνης Αγγελόπουλος.

Παρόλο που δεν βρίσκεται στο βασικό καστ των ηθοποιών της κωμωδίας του Alpha, ο Γιώργος Μαυρίδης θα συμμετέχει σε ένα ρόλο-έκπληξη, μια γκεστ εμφάνιση επί της ουσίας υποδυόμενος έναν χαρακτήρα με το όνομα Τζίμης Πικάσο.

Ποια θα είναι η σχέση του με τις μοναχές της Αγίας Θεοδούλης (Λουϊζίδου, Κωνσταντινίδου) και τι ρόλο θα παίξει στην εξιχνίαση του μυστηρίου που περιβάλλει τους «Φόνους Στο Καμπαναριό» θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της σειράς.

Το νέο World Party

Παράλληλα βέβαια ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την πλήρη αποκατάσταση των προσωπικών του σχέσεων με τον Σάκη Τανιμανίδη αναμένει από τον πάλαι ποτέ τηλεοπτικό συνοδοιπόρο του το «πράσινο φως» για την έναρξη των γυρισμάτων του νέου «World Party».

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την επαναφορά της ταξιδιωτικής εκπομπής.

Ο Γιώργος Λέντζας στο νέο κύκλο εκπομπών του «World Party» δεν θα υπάρχει. Όσον αφορά στον Γιώργο Μαυρίδη η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν το 2021 με το ντοκιμαντέρ «Into the Skin» που περιέγραφε την ιστορία των τατουάζ σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Μάλιστα η εν λόγω παραγωγή είχε χορηγό την «Σουρωτή» εταιρία συμφερόντων του ιδιοκτήτη του Open Ιβάν Σάββιδη.

Έκτοτε πολλές φορές συζήτησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση (πέρσι είχε πρόταση για το πάνελ του «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ) ωστόσο οι σχετικές επαφές δεν είχαν ως αποτέλεσμα την επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

Πηγή: reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ