2023-09-12 08:00:05
Φωτογραφία για Παύλος Χαϊκάλης – Πυρ και μανία για τις επαναλήψεις: «Έχω ακούσει πάρα πολλές βλακείες»

Με αφορμή τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει η σειρά «50 – 50» στις επαναλήψεις, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και την Super Κατερίνα του Alpha. Μάλιστα, ο δημοφιλής κωμικής με εξαιρετικά αιχμηρό τρόπο για δημοσιεύματα που θέλουν τους ηθοποιούς να λαμβάνουν 300 και 400 ευρώ ανά μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και περίμενα την μεγάλη επιτυχία των επαναλήψεων. Για μένα ήταν αναμενόμενο. Ήταν μια σειρά και παραμένει μια σειρά η οποία έχει στιγματίσει την τηλεοπτική ζωή του τόπου, την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και μην ξεχνάμε ότι είναι μια σειρά που έχει στιγματίσει όχι μόνο για τους χαρακτήρες, όχι μόνο για το κείμενο, αλλά περισσότερο για το πολύ γέλιο που έχει προσφέρει και το οποίο, νομίζω, είναι μια όαση στο σήμερα που ο κόσμος το χρειάζεται».

«Να πω την αλήθεια, το είχα φανταστεί από τον κόσμο που το περίμενε μόλις είχε ανακοινωθεί η επανάληψη που «επιτέλους» φωνάζανε στους δρόμους μόλις με βλέπανε. Μου λέγανε, «επιτέλους θα ξαναβγεί» άρα ήξερα ότι η ακροαματικότητα του θα είναι μεγάλη. Μετά απλώς ήρθε η δικαίωση όταν είδα τα νούμερα τηλεθέασης».

Όσον αφορά τις αμοιβές για την επαναλήψεις, που φήμες θέλουν τους ηθοποιούς να παίρνουν 300 ή και 5000 ευρώ τον μήνα, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε με πλήρη σαφήνεια. «Έχω ακούσει πάρα πολλές τέτοιες βλακείες. Λοιπόν, για να είμαστε λίγο καθαροί. Στην πρώτη επανάληψη του «50 – 50″ τις καλές εποχές, προ κρίσεως, για τα 60 επεισόδια των δύο κύκλων πήραμε 800 ευρώ για όλα τα επεισόδια. Αυτά τα οποία λένε ότι θα παίρνουμε εμείς οι ηθοποιοί, όλοι, 500 και 400 ευρώ, θα είναι 300 ευρώ ή το πολύ 400 ευρώ και θα πληρωθούμε μετά από έναν χρόνο. Δηλαδή στο τέλος του 2024, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αυτά που λένε, ότι ο κάθε ηθοποιός παίρνει κάθε μήνα 300 και 400 ευρώ, είναι αστεία».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ