2023-09-12 15:00:04
Φωτογραφία για Χρήστος Φερεντίνος: «Έχουμε συζητήσει με τον ΣΚΑΪ για δεύτερη εκπομπή»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time, βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής παρουσιάζει καθημερινά το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος» και ήδη τα σχόλια που έλαβε στο Twitter είναι διθυραμβικά.

Πώς σχολιάζει την επιστροφή του στο κανάλι από όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα;

«Στον ΣΚΑΪ όταν είχα ξεκινήσει δεν είχα κάνει τηλεπαιχνίδι αλλά ταξιδιωτική εκπομπή. Ήταν εντός Αθήνας, δεν ξέρω αν ήταν πρωτοποριακό αλλά δεν υπήρχε άλλη εκπομπή. Ήταν μια κάμερα στο δρόμο. Ήμασταν τρία άτομα στο δρόμο. Όταν μου ζήτησαν να κάνω μια τηλεοπτική εκπομπή, ουσιαστικά έκανα αυτό που έκανα στο ραδιόφωνο. Αυτό ένιωθα ότι μπορούσα να κάνω καλά και αυτό έκανα.

Μόλις ξεκίνησα ραδιόφωνο και τηλεόραση παράτησα την Νομική. Δεν το έχω μετανιώσει. Ωραίο θα ήταν να έχω ένα ουσιαστικό πτυχίο για να το έχω σαν δεύτερη δουλίτσα. Δεν ήταν αυτό που ήθελα και το κατάλαβα στη συνέχεια. Από μικρός έλεγα ότι θέλω να γίνω δικηγόρος και πέρασα με την δεύτερη. Στην αρχή θεωρούσα ότι αυτό θα είναι το επάγγελμα που θα ήθελα να κάνω. Τελικά διαπίστωσα ότι δεν είναι αυτό. Ο τρόπος δουλειάς, σκέψης, όλο αυτό το πακέτο που συνοδεύει τους νομικούς. Αποφάσισα να περάσω στην “παρανομία” (γελάει).


Στον Alpha ήμουν 10 χρόνια. Για τον ΣΚΑΪ με έπεισε η Άλκηστη, ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Με τον Alpha είχα εξαιρετική συνεργασία, είχα σούπερ χρόνια και έκλεισε ο χρόνος. Ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Πάντα έχεις μια ανησυχία, υπάρχει ο ανταγωνισμός με τον ίδιο σου τον εαυτό. Το να έχει παγιωθεί μια κατάσταση σε κάνει να επαναπαύεσαι. Ήρθε η στιγμή να κάνω κάποια πράγματα και να αναμετρηθώ πάλι».

Οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και η δεύτερη εκπομπή που ενδέχεται να αναλάβει

«Έχουμε συζητήσει για μια δεύτερη εκπομπή. Συζητάμε και είναι σε καλό δρόμο πιστεύω. Αυτό που έχω κάνει είναι να τραγουδάμε στο Deal.

Αυτό θα είναι αφιερώματα, τραγούδια, παρέες. Αυτό συζητάμε και μου αρέσει πολύ.

Ό,τι κάνω από εδώ και πέρα θέλω να μου αρέσει. Αλλιώς δεν θα πετύχει και δεν θα αρέσει και στον τηλεθεατή».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πότε κάνει πρεμιέρα η Ελένη;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πότε κάνει πρεμιέρα η Ελένη;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ