2023-09-13 14:35:02
Φωτογραφία για Γιωργής Τσουρής για Φόνους Στο Καμπαναριό: «Όταν μου έρχονται οι προκλήσεις, απαντώ πάντα θετικά»



O βραβευμένος με Χορν, Γιωργής Τσουρής, ενσαρκώνει τον επικεφαλής ντετέκτιβ Μιλτιάδη Σοφιανό στη νέα θεϊκή κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”.

Ο Μιλτιάδης Σοφιανός βρίσκεται σε διαθεσιμότητα εδώ και 3 χρόνια. Στην τελευταία του υπόθεση έκανε λάθος εκτίμηση υπόπτου και πυροβόλησε αθώο πολίτη. Το όνομά του στιγματίστηκε, η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα και κατέληξε ο περίγελος των συναδέλφων του στο τμήμα. Απογοητευμένος με την τροπή που πήρε η καριέρα του, κλείστηκε στον εαυτό του, έπεσε σε κατάθλιψη κι απομάκρυνε, άθελά του, τη γυναίκα του, η οποία κάποια στιγμή του ζήτησε να πάρουν διαζύγιο. Η εξιχνίαση του φόνου στη μονή έρχεται ως μάννα εξ’ ουρανού. Είναι η ευκαιρία που έψαχνε για να ξεπλύνει τη ντροπή και να επανέλθει στο προσκήνιο. Επιστρέφοντας, ωστόσο, δυσκολεύεται να πάρει πρωτοβουλίες και να είναι τολμηρός, τρέμοντας στην ιδέα ότι θα κάνει το ίδιο λάθος. Θα μπορέσει τελικά να ξεπεράσει τις φοβίες του, να πιάσει το δολοφόνο και ν’ αποκαταστήσει τη φήμη του;



Ο Γιωργής Τσουρής μίλησε για το ρόλο του και τη σειρά: «Διαβάζοντας το σενάριο και τον ρόλο μου συγκεκριμένα, αντιλήφθηκα από την πρώτη ανάγνωση ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό εγχείρημα και για έναν χαρακτήρα που είναι κάτι πολύ καινούριο για μένα. Πρόκληση ωραία. Όταν μου έρχονται οι προκλήσεις, απαντώ πάντα θετικά»



O ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε και τα κοινά που έχει με τον χαρακτήρα που υποδύεται: «Ο Μιλτιάδης Σοφιανός είναι ένας άντρας στην ηλικία μου που προσπαθεί να κάνει καλά τη δουλειά του. Εκεί σταματάνε τα κοινά! Ο σημαντικότερος στόχος που θέσαμε γι' αυτό τον ρόλο, είναι να φέρει σε αυτή την κωμωδία το δικό του δράμα, να βρει δικαίωση και να βρει - γιατί όχι; - και τον έρωτα».



Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.



Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Φόνοι στο καμπαναριό. Θεϊκή κωμωδία. Έρχεται στον Alpha.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ