2023-09-13 14:47:17
Φωτογραφία για Σάββας Πούμπουρας: Εντάσσεται στην εκπομπή της Τσολάκη;

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και επίσημα, οι περισσότερες -καθημερινές- εκπομπές έκαναν πρεμιέρα, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ «τρέχει» ήδη με ανεβασμένες στροφές, την ίδια ώρα όμως που υπάρχουν πρόσωπα τα οποία δεν έχουν βρει ακόμα «καρέκλα» σε νέα και υπάρχοντα εγχειρήματα των καναλιών, αλλά και εκπομπές που δεν έχουν ξεκινήσει όπως αυτές του OPEN. Και περνάω στο ψητό. Με ποιο κανάλι, και ποια εκπομπή συγκεκριμένα, συζητάει να ενταχθεί ο Σάββας Πούμπουρας, στο… και πέντε της σεζόν;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Σάββας Πούμπουρας έχει βρεθεί πλέον της μιας φοράς στα γραφεία του OPEN στην Παιανία για ραντεβού. Σύμφωνα δε, με τις ίδιες πηγές, ο Σάββας Πούμπουρας συζητάει με το OPEN να ενταχθεί στην καθημερινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Πρωινό Σουσού.

Ναι καλά διαβάσατε. Μπορεί η ομάδα της Ελένης να έχει ήδη τέσσερα πρόσωπα, μπορεί η φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια του καναλιού να έγινε χθες, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (λέω πιθανότητα γιατί επουδενί δεν έχει πέσει υπογραφή – άλλωστε ακόμα δεν έχει πέσει η… μεγάλη υπογραφή) στην εκπομπή να προστεθεί και ο Σάββας Πούμπουρας. Εξέλιξη σε αυτό θα έχουμε το πολύ έως την Παρασκευή, για ευνόητους λόγους βέβαια.

Να θυμίσω, ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος είχε προστεθεί τότε στην εκπομπή της Σίσσυς  Χρηστιδου, μετά την επίσημη φωτογράφιση των μελών της.

Εάν τα βρουν οι δυο πλευρές, ο Σάββας θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη στο «Πρωινό Σουσού». Για να δούμε…

youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ