2023-09-16 09:22:22
Φωτογραφία για Η ΕΡΤ επιβεβαίωσε την συμμετοχή μας στην Eurovision 2024



Είναι η ερώτηση όλων των φίλων του διαγωνισμού στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, αν δηλαδή η χώρα μας επιβεβαίωσε την συμμετοχή μας στην Eurovision 2024, μιας και σήμερα 15/9 είναι η καταληκτική ημερομηνία επιβεβαίωσης των χωρών για την Eurovision 2024. Το Eurovisionfun είναι σε θέση να αποκαλύψει πως η Ελλάδα θα δώσει το παρόν στο Μάλμε, γιορτάζοντας μάλιστα τα 50 χρόνια παρουσίας της στον μεγάλο αυτό μουσικό θεσμό!



Η 32η χώρα είναι η Ελλάδα που επιβεβαιώνει για την Eurovision 2024

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες από το Ραδιομέγαρο η ΕΡΤ έχει αποστείλει εδώ και ημέρες στην EBU, τα απαιτούμενα έγγραφα για την επιβεβαίωση της συμμετοχής της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συμμετοχή μας και τον τρόπο επιλογής αυτής αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, με τίποτα μέχρι στιγμής να μην είναι δεδομένο.



Η Ελλάδα είναι η 32η χώρα που επιβεβαιώνει την συμμετοχή της στην Eurovision 2024, με λίγα μόνο ερωτηματικά να παραμένουν. Έτσι, οι χώρες που μέχρι στιγμής επιβεβαίωσαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πως θα διαγωνισθούν στο Μάλμε, στις 7, 9 και 11 Μαίου είναι οι εξής:


tvnea

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ