2023-09-16 15:00:04
Φωτογραφία για Δημήτρης Παπανώτας: «Οι επιλογές που έκαναν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν αποτυχημένες»
Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega, «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος αναφέρθηκε στο Happy Day, αλλά και στα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Τι όμορφη που έγινε η παρουσιάστριά σας; Κούκλα, τεράστια αλλάγη, μπράβο της!», ξεκίνησε να λέει ο Δημήτρης Παπανώτας, πριν πιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Στο Happy Day είμαστε μια οικογένεια. Είναι απλά, βατά και όμορφα τα πράγματα και το σημαντικότερο είναι αυτό. Από κάποια στιγμή και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να περνάς ωραία με μια παρέα που την ξέρεις», τόνισε και μίλησε για τη σεζόν που ξεκίνησε:

«Είναι πάρα πολλά τα προϊόντα και το βρίσκω πολύ ευχάριστο αυτό. Η πίτα έχει μοιραστεί και τα κανάλια δεν ζητούν 30άρια, αλλά 13%-15%».

Για το γεγονός ότι λέει την άποψή του: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα, ούτε να φοβηθώ κάτι. Το 90% όσων γράφονται για εμένα είναι άρχετα. Αν κάποιος έχει θέμα με όσα λέω ας με πάρει τηλέφωνο».


Για τα όσα είχε πει για τη Μαρία Φραγκάκη: «Δεν είπα κάτι. Αυτό που είπα είναι ότι αν είναι να αλλάξουμε στέγη, καλό είναι να έχουμε ενημερώσει τους συνεργάτες μας. Δεν είναι δεοντολογικό».

Για τη Φαίη Σκορδά και την αλλαγή ώρας της εκπομπής της, απάντησε: «Κακώς άλλαξε ώρα».

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Shopping Star, τόνισε: «Επιτέλους η Ηλιάνα σε κάτι που της πηγαίνει. Οι επιλογές που έκαναν για εκείνη άλλοι, ήταν αποτυχημένες. Είναι μια πολύ καλή ιδέα, το είχα πει και στον “αέρα”, της ταιριάζει πολύ».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ