2023-09-19 08:00:00
Φωτογραφία για Salma Hayek: Η 57χρονη σταρ, αποκάλυψε το μυστικό της ομορφιάς της
Η 57χρονη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ πρώην σύμβολο του σεξ, που απογείωσε την καριέρα της κυρίως με την ερμηνεία της στην ταινία Φρίντα, για την οποία προτάθηκε για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, αποκάλυψε πώς διατηρεί την σιλουέτα της. Πράγματι οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instragram αυτό το καλοκαίρι προκαλούν θαυμασμό (αν όχι ζήλια) σε συνομήλικες της.

Η Σάλμα Χάγιεκ που έχει μάλιστα διαγνωστεί με δυσλεξία και είναι παντρεμένη με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Ανρί Πινό με τον οποίο έχει μία κόρη, παραμένει νέα. Πως το καταφέρνει αυτό; Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, η 57χρονη αποκάλυψε ότι το μυστικό της δεν είναι οι αδιάκοπες σωματικές προπονήσεις αλλά η πιο εγκεφαλική και πνευματική πρακτική του διαλογισμού.

Ο διαλογισμός, μια τεχνική χιλιετιών που αξιοποιεί την ενσυνειδητότητα εστιάζοντας το μυαλό κάποιου σε συγκεκριμένες σκέψεις ή δραστηριότητες, προάγει την αυξημένη επίγνωση και τη συγκέντρωση. Η Salma υποστήριξε με πάθος αυτή την πρακτική, δηλώνοντας: “Πιστεύω ειλικρινά ότι ο διαλογισμός είναι αυτός που με κρατά σε φόρμα. Ενώ πολλοί εγγυώνται την άσκηση, για μένα, αυτή είναι μια σκληρή πειθαρχία που πρέπει να διατηρηθεί. Αντίθετα, ο διαλογισμός είναι σαν μια άνετη βόλτα στο πάρκο» Όσο για την απουσία ρυτίδων η Χάγιεκ έχει διαψεύσει ότι κάνει Botox και επιμένει ότι και σε αυτό την έχει βοηθήσει ο διαλογισμός.
πηγή
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ