2023-09-19 19:00:03
Φωτογραφία για Ο Αντώνης Αντωνίου για το τέλος της Ελένης Κοκκίδου από τη Μουρμούρα: Μου το είπε η ίδια

 



Ο Αντώνης Αντωνίου βρέθηκε καλεσμένος στη "Super Κατερίνα” και συνομίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου για το μέλλον της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, αλλά και για το τέλος της Ελένης Κοκκίδου από τη σειρά.

Αρχικά για τη στιγμή που του είπε ότι θα αποχωρήσει, ο ηθοποιός είπε: "Μου το είπε η ίδια για να μην το μάθω από αλλού. Ότι έχει άλλες βλέψεις, άλλες διαθέσεις και όνειρα και θα τα ακολουθήσει. Της είπα πως αυτό είναι ιερό πράγμα και ο καθένας ακολουθεί τον εαυτό του και τα όνειρά του, τα θέλω του. Για αυτό ζούμε".

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν στα "μαχαίρια”, ο ίδιος είπε: "Κοιτάξτε σε μία μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές και άτυχες. Αυτή είναι η ζωή. Δεν μπορεί να είναι ρουτίνα γιατί αν είναι, δεν μπορεί να είναι καλό το αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές διαφωνίας και κάποιας έντασης. Όλα αυτά μέσα στα συναδελφικά και επαγγελματικά πλαίσια. Παντού".

Τέλος, ο Αντώνης Αντωνίου αναφέρθηκε και στην είσοδο της Μαρίας Κατσανδρή. "Στην αρχή τα πράγματα είναι λίγο περίεργα γιατί με συμπαθεί αλλά είμαι αφοσιωμένος στη μνήμη της Βούλας. Υπάρχει μια προσπάθεια προσέγγισης αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Επειδή έρχεται συνέχεια γίνεται συνήθεια. Όταν παύει να έρχεται βάση ενός σχεδίου, αρχίζει να με ενδιαφέρει" είπε χαρακτηριστικά.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ