2023-09-20 13:40:02
Φωτογραφία για Ο Λιάγκας τα ...ρίχνει στην Καινούργιου και εκείνη τον αθωώνει...

 



Χαμός επικράτησε σήμερα στο Πρωινό με αφορμή τον Στέφανο Κασσελάκη και μερικές δηλώσεις της υποτιθέμενης γιαγιάς του στην εκπομπή, με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει την δική του σκληρή απάντηση στον αέρα του ΑΝΤ1.

Με το συγκεκριμένο λοιπόν θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει χαρακτηριστικά:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε έξαλλος με ένα ρεπορτάζ εκπομπής που “φιλοξένησε” τη γιαγιά του, η οποία έχει πεθάνει».

«Η γυναίκα του γιου, της αδελφής του προπάππου, του Στέφανου Κασσελάκη, είναι τελικά η γυναίκα που φιλοξένησε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας ότι είναι η γιαγιά του» εξήγησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Για να καταλάβουμε, βγήκε μια κυρία σε τηλεοπτική εκπομπή που υποστήριξε ότι είναι γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη και είπε πως ο ίδιος όπως και όλη του η οικογένεια ψήφιζε Νέα Δημοκρατία; Πουλήθηκε σαν ρεπορτάζ; Να πω κάτι; Έχει απόλυτο δίκιο ο Στέφανος Κασσελάκης όμως, λάθη γίνονται σε όλες τις εκπομπές. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη. Δεν υπάρχει εκπομπή που δεν έχει κάνει λάθος. Δε λέω ότι έχει άδικο ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά λάθη γίνονται.

Εμείς έχουμε τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι σίγουρα ο θείος; Γιατί μετά… Εγώ τον στήριξα λίγο τον Λιάγκα ε; Όλοι κάνουμε λάθη», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για τον χαμό με Λιάγκα – Κασσελάκη.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ