2024-03-15 12:55:04
Φωτογραφία για Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Δεν θες να καταλάβεις... Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφέρει στον αέρα ότι της στείλανε το σχετικό απόσπασμα.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και εκείνη θέλησε να του κάνει πλάκα στον αέρα ενώ διάβασε τις δηλώσεις στον αέρα.

«Είπα για του Λιάγκα και τη δικιά μας», είπε εκείνος.

«Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είπες ότι ο Λιάγκας είναι καλύτερος. Συμφωνώ, ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται! Απλά παίζει παντού», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό είναι μια δικιά σου εξομολόγηση. Δεν θες να ακούσεις την άποψή μου, δεν θες να καταλάβεις. Δικαίωμά σου είναι. Δεν ήταν ότι με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά. Εγώ έχω αρρωστήσει κάποιες φορές κι έχω δει πρωινά.

Ο Λιάγκας έχει αυτό το στοιχείο, κι εμείς αυτό που κάνουμε είναι πιο δύσκολο... Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια, τα λέμε και εδώ, δεν κρύβομαι. Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, εδώ τα λέω όλα. Ένα πράγμα που δεν μπορείς να με κατηγορήσεις είναι ότι δεν τα λέω», της είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για τη γούνα μου δεν έχεις ράμματα. Δεν νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι κακό για εμένα», του είπε η παρουσιάστρια.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ