2023-09-21 15:35:03
Φωτογραφία για Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24!



Το 5ο τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έχει καταστεί πλέον θεσμός, ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24!

Η γιορτή του μπάσκετ που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, Παύλου Γιαννακόπουλου, έρχεται στο ACTION 24!

Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές, Παρτιζάν και Μπάγερν Μονάχου θα τιμήσουν την μνήμη της ιστορικής μορφής του «εξάστερου», ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με την αναγέννηση των πράσινων και τους οδήγησε στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων.

Σε μία «πρόβα» ενόψει της έναρξης της Ευρωλίγκας, αυτό το σαββατοκύριακο (23-24/09) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα που έχει προετοιμάσει ο Εργκίν Αταμάν.

Το Σάββατο 23/9 στις 17:00 στον πρώτο ημιτελικό, η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν και στις 20:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου. Την Κυριακή 24/9 στις 17:00 είναι προγραμματισμένος ο μικρός τελικός και στις 20:00 ο μεγάλος τελικός.

Πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα κάθε ημέρας δείτε την εκπομπή «Πάμε γήπεδο» με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Τις αναμετρήσεις θα περιγράψει ο Παντελής Βλαχόπουλος, με σχόλιο από τον Αλέξανδρο Τρίγκα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες και στην ιστοσελίδα μας: action24.gr/live-stream/

Μείνετε συντονισμένοι στο ACTION 24, καθώς εδώ, η αθλητική δράση δεν σταματά!

Ζωντανά και αποκλειστικά μόνο από το ACTION 24





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ