2023-09-21 18:00:03
Φωτογραφία για Η Ελένη Μενεγάκη σε πρωτοφανή αιφνιδιασμό στον αέρα – Στήλη άλατος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μια συζήτηση στην Ελένη Μενεγάκη για την ειδικότητα που έχουν οι παρουσιαστές στην τηλεόραση, δηλαδή αν είναι δημοσιογράφοι, ηθοποιοί ή τραγουδιστές, οδήγησε σε μία άνευ προηγουμένου τοποθέτηση της παρουσιάστριας, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έμεινε βουβός να την κοιτάζει, ενώ κάπου στο βάθος… υπήρχε εμμέσως πλην σαφώς και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θέλω να σου πω κάτι Δημήτρη μου, αν είχες πάρει κάποια φορά στη ζωή σου το ρίσκο να πεις κάθομαι και δεν δέχομαι την πρόταση που μου κάνουν γιατί εγώ θέλω στην επόμενη δουλειά να είμαι πρωταγωνιστής, θα σου είχαν χτυπήσει την πόρτα. Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Και τώρα μπορεί να σε ήθελαν για το Παζάρι, αλλά είσαι εδώ, έχεις συμβόλαιο. Για να δοθεί σε κάποιον η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να μην είναι κλεισμένος σε τριετίες, σε διετίες… Δηλαδή, πρέπει να μην έχει την ανασφάλεια του ας έχω μια δουλειά για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Πρέπει να λέει ότι κάθε χρόνο θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια σηκώθηκε από τη θέση της, στάθηκε μπροστά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και είπε: «Θα το πάρεις και το παραπάνω από αυτό που σου αξίζει, γιατί σου αξίζει, αλλά να πιστεύεις όχι μόνο τη στιγμή που τσατίζεσαι και τη στιγμή που όλα κυλάνε ρολόι. Και να βάζεις τον προγραμματισμό σου εσύ για να σε βουτήξουν και οι άλλοι».

Νωρίτερα, στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει τα εξής «φωτογραφίζοντας» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα»





Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ