2023-09-25 13:30:04
Φωτογραφία για Κούγιας για Κασσελάκη: «Εκπροσωπεί ανθρώπους χαμηλού επιπέδου»
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας μετά την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη και την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής (24/9).

Ο γνωστός ποινικολόγος για άλλη μια φορά τοποθετήθηκε αρκετά σκληρά για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και προχώρησε σε μια πρόβλεψη για το κόμμα της αριστεράς.

«Ο κύριος Κασσελάκης πέτυχε μια νίκη. Εκπροσωπεί πολύ χαμηλού επιπέδου ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα και έναν κύκλο ανθρώπων, οι οποίοι είναι όμοιοι με αυτόν.

Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τις αρχές και τις αξίες του ελληνικού λαού, άνθρωποι οι οποίοι έχουν πετύχει την ανάδειξή τους σαν και αυτόν χωρίς να έχουν κοπιάσει.

Και με έναν τρόπο επικοινωνιακό εκφράζει ανθρώπους ηθοποιούς, οι οποίοι είναι της εντυπώσεως μόνο και χωρίς καμία υποδομή.

Κάποιους παρουσιαστές, ειδικά κάποιους παρουσιαστές κάποιων πρωινών εκπομπών. Ο χρόνος θα δείξει ότι είναι πραγματικά μια φούσκα, η οποία δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον στην Ελλάδα.


Είμαι άνθρωπος ανοιχτός και φυσικά θα τον χαιρετούσα. Αυτός δεν γνωρίζω αν θα με χαιρετούσε γιατί οι άνθρωποι με τα χαρακτηριστικά τα δικά του συνήθως είναι άνθρωποι, οι οποίοι φοβούνται να πλησιάσουν ανθρώπους σαν και εμένα. Που εκφράζουν την άποψή τους με τον τρόπο που εκφράζομαι εγώ και που πραγματικά τους εκθέτει.

Ήμουν βέβαιος για τη νίκη του. Πίστευα ότι θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό. Η προσωπική μου πρόβλεψη είναι ότι σύντομα θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ