2023-09-25 17:20:05
Φωτογραφία για Η Σκορδά στην αντεπίθεση : Ξέρουμε όλοι ποιο είναι το σωστό..
Για την αναφορά που έγινε στη Δήμητρα Βαμβακούση, μετά το γάμο της, σχετικά με τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, συζήτησαν σήμερα στο Fay’s Time. Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν εκτενώς στο συγκεκριμένο θέμα, με την παρουσιάστρια να αφήνει τις… αιχμές της για τον χειρισμό του θέματος από την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Κάποιοι καλεσμένοι σας μίλησαν για εγκυμοσύνη», είπε η δημοσιογράφος από την πρωινή εκπομπή του Alpha, Μένια Κούκου, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ‘θελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα σε μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά. Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι την κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά», απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση.


Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά είπε: «Ήταν άβολο! Ποια δημοσιογράφος ήταν;», με τον Χρήστο Λυσσέα να τονίζει πως ήταν η Μένια Κούκου.

«Από ποια εκπομπή είναι;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, οι συνεργάτες της τής είπαν ότι είναι από τη Super Κατερίνα. «Δεν δικάζω, ρωτάω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε από την πλευρά του: «Το έχουμε πει 100 χιλιάδες φορές, δεν ρωτάμε τέτοια πράγματα. Δεν το ρωτάς σε καμία γυναίκα και το έχουν πει και από αυτή και από την απέναντι και από την παραδίπλα εκπομπή».

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε επίσης: «Ξέρουμε όλοι ποιο είναι το σωστό. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες άτυχες στιγμές, αλλά για να αλλάξει κάποιος φαντάζομαι θα μιλήσουν οι άνθρωποι που είναι στην εκπομπή αυτή. Δεν θα κάνουμε εμείς μάθημα σε κάποιον άλλον. Αν το θεωρούν λάθος… Σε όποια εκπομπή… Απλώς όμως επειδή αυτή τη στιγμή έγινε μια συγκεκριμένη ερώτηση, από μια συγκεκριμένη δημοσιογράφο, αν κάποιος θέλει να διορθωθεί, θα πρέπει να διορθωθεί από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, δίνουν τις συμβουλές, για να μην ξαναγίνει, αν το θεωρούν λάθος. Δεν θα κάνουμε εμείς μάθημα, γιατί είναι λίγο σαν να κουνάς το δάχτυλο και αυτό δεν το θέλω εγώ».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ