2023-09-26 08:00:04
Φωτογραφία για Σπύρος Μπιμπίλας: Ζητάει 255.000 ευρώ από τον Αλέξη Κούγια για ηθική βλάβη - Η απάντηση του γνωστού ποινικολόγου
Η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Αλέξη Κούγια συνεχίζεται, με τον πρώτο να καταθέτει αγωγή κατά του ποινικολόγου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ζητάει από τον Αλέξη Κούγια 255.000 ευρώ, καθώς ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί ηθική βλάβη από δηλώσεις που έχει κάνει εναντίον του ο γνωστός ποινικολόγος στο παρελθόν.

Όπως αναφέρεται, οι τρεις δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας κατά του Σπύρου Μπιμπίλα είναι «Αμόρφωτε καραγκιόζη», «Ιέρεια του metoo» και «έχει υποστεί λοβοτομή κι έχει αχρηστεύσει τον εγκέφαλό του».

Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια

Μιλώντας στον δημοσιογράφο της εκπομπής, ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε: «Να μιλάμε για σοβαρά πράγματα. Είναι μία αγωγή που ανακάλυψαν, γιατί τον λέω Μπίμπιλα και γιατί μία φορά όταν περνούσε εκεί στη δίκη του Λιγνάδη, τον είπα καραγκιόζη».

«Και θέλει 255 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά. Ξέρετε πόσες αγωγές έχω δεχτεί από πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν από εμένα έστω ένα πενηνταράκι; Πάνω από 1000 στην προσωπική μου διαδρομή είτε ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είτε σε κάποιες δίκες. Για γέλια, για γέλια», είπε στο τέλος ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ