2023-09-27 07:20:02
Φωτογραφία για Μαρία Σολωμού - Δανάη Μπάρκα: Τα ράστα, τα fillers, η οργή του Mente Fuerte και το… Twitter

 



Κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για το γεγονός πως νεαρά κορίτσια προχωρούν σε αισθητικές επεμβάσεις, έμελλαν να προκαλέσουν την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα.



Η παρουσιάστρια απόρησε που η ηθοποιός μίλησε για εξωτερική εμφάνιση στο podcast της, τη στιγμή που και η ίδια - όπως ανέφερε η Δανάη Μπάρκα - έχει προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο παρουσιαστικό της. Η σύγκρουση απόψεων έφερε όμως και τον εκνευρισμό του συντρόφου της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte, ο οποίος έριξε τα πυρά του στη Δανάη Μπάρκα, κατηγορώντας την πως κάνει bullying στην ηθοποιό.



Μαρία Σολωμού: «Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι;»

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Σολωμού, γνωστή για τον ευθύ χαρακτήρα της, έκανε μια δήλωση κατά τη διάρκεια του podcast της, εκφράζοντας την αποδοκιμασία της για τις νεαρές γυναίκες που υποβάλλονται σε πλαστικές επεμβάσεις: «Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδια. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, "κυρά μου…”. Δεν γίνεται ρε παιδιά» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε:



«Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δεν σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη».



Τα σχόλιά της τράβηξαν αμέσως την προσοχή του κοινού και θέση πήρε και η Δανάη Μπάρκα, μέσω της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει



Δανάη Μπάρκα: «Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα»

Στον απόηχο των δηλώσεων της ηθοποιού, η Δανάη Μπάρκα αμφισβήτησε τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού, λέγοντας στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και πάντα θα υπερασπιζόμαστε ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με τον εαυτό του. Αλλά όντως, μας σοκάρει όταν ένα κοριτσάκι δεν μπορεί να κλείσει το στόμα του, να μιλήσει. Γιατί λες αν κάνει αυτά στα 20, τι θα κάνει στα 35; Άλλο να κάνεις με μέτρο κάποια πράγματα, όλοι κάνουμε -κι εγώ κάνω-, άλλο να διορθώσεις κι άλλο όλα αυτά. Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε: "Γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο"».



Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα έβαλε στο «παιχνίδι» και τον σύντροφο της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte, σχολιάζοντας: «Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το "όλοι ίδιοι", "αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά" και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω. Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω "Όχι, οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας", όταν ο "σύντροφός" μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας» ανέφερε στο τέλος η παρουσιάστρια, ενώ πρόσθεσε: «Νιώθω ότι ένας άνθρωπος που κυνηγάει τη ζωή και τη ζει με το κουτάλι και έχει μια σχέση ή κάνει πειράματα με τα μαλλάκια του, δεν είναι παράταιρο να κρίνει κάποιον για την εμφάνισή του;».

Ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte, δεν φάνηκε καθόλου ευχαριστημένος με τα σχόλια της παρουσιάστριας και εξέφρασε την οργή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσω Instagram story, o τράπερ ανέβασε στιγμιότυπο από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, την ώρα που σχολίαζε τη σύντροφό του και έγραψε τα εξής σχόλια:



«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. "Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας", ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ».



Ο Mente Fuerte επανήλθε με άλλο story, στο οποίο και έγραψε: «Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».



Το Twitter πήρε θέση

Μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις της Μαρίας Σολωμού, της Δανάης Μπάρκα αλλά και του Mente Fuerte, οι χρήστες του Twitter άρχισαν να τοποθετούνται επί του θέματος. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης γέμισε με σχόλια σχετικά με τη θετικότητα του σώματος και τον ρόλο των δημόσιων προσώπων στην επιρροή των κοινωνικών προτύπων.



Πολλοί χρήστες υποστήριξαν τη Μαρία Σολωμού και δεν ήταν λίγοι αυτοί που τα έβαλαν με τη Δανάη Μπάρκα, σχολιάζοντας πως «εκείνη μπορεί να σχολιάζει την εμφάνιση των άλλων, αλλά εμείς όχι τη δική της γιατί είμαστε χοντροφοβικοί».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ