2023-09-28 08:00:02
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Γάλλος για την Μάγισσα: «Αυτή η δουλειά είναι ένα τρομερό ταξίδι και είμαστε όλοι περήφανοι»
Ο πατριάρχης των Λασκαραίων είναι ένας σκληρός αλλά δίκαιος άνθρωπος με μεγάλη εξουσία.

Είναι παντρεμένος με τη Δαμιανή, την οποία σέβεται και αγαπά, παρόλο που ανάμεσά τους θα υπάρχει για πάντα ένα αγκάθι. Η σύγκριά του, η Αναστασία, η γυναίκα που του γέννησε τον πρωτότοκο γιο του, τον Μάρκο, παραμένει μέχρι σήμερα η μεγάλη του αδυναμία. Ο Γιώργος Γάλλος μάς χαρίζει έναν χαρακτήρα με δύναμη και αδυναμίες

Επιστρέφετε στην τηλεόραση με την ομάδα των «Μελισσών» Αυτή η δουλειά είναι ένα τρομερό ταξίδι και είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτήν. Είναι από τις λίγες φορές που νιώθεις ότι τα πράγματα γίνονται έτσι όπως πρέπει να γίνονται. Μπορεί να ακούγεται αφελές, αλλά δεν συμβαίνει συχνά να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια δουλειά όπου ο καθένας από το πόστο του δίνει το 100%. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος και εύχομαι να φανεί στο αποτέλεσμα.

Πόσο απαιτητικά είναι τα γυρίσματα;


0 βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος. Μαζί με κάποια πράγματα που βγαίνουν απλά και αβίαστα, υπάρχουν και πράγματα δύσκολα. Υπάρχουν πολλοί εξωτερικοί Χώροι, πολλοί αστάθμητοι παράγοντες. Έχει γίνει προετοιμασία για να είμαστε όπως πρέπει, αλλά διαρκώς βρίσκουμε μπροστά μας πράγματα που δεν μας είναι γνωστά. Κατ’ αρχάς, αναφερόμαστε σε μια εποχή την οποία δεν έχουμε ζήσει. Και το να δείξεις ότι τα πράγματα γίνονται αβίαστα κρύβει μεγάλο κόπο από όλους.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στη «Μάγισσα»;

Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες για να πει κανείς «ναι» σε μια δουλειά. Ο ένας είναι το σενάριο και ο άλλος είναι οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαστείς. 'Οταν έχεις ένα πάρα πολύ καλό σενάριο, ξέρεις ότι έχεις μια καλή βάση για να πατήσεις, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό. Και κατ’ επέκταση είναι σημαντικό για όλους τους συντελεστές, οι οποίοι θα έχουν μια βάση για να ονειρευτούν.

Μιλήστε μας για τον Μιχαήλ.

Ο ήρωάς μου, όπως όλοι οι ήρωες, έχει τα πάντα. Είναι άνθρωπος. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας και το φως και το σκοτάδι. Σε αυτή τη σειρά οι ρόλοι δεν είναι μονοσήμαντοι.

Πηγή 7 μέρες tv

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ