2023-09-28 15:30:01
Φωτογραφία για Θα είναι η Ναταλί Κάκκαβα στο OPEN; - Γιατί δεν την είδαμε το γενικό τρέιλερ του καναλιού;
Για πρώτη φορά μίλησε η Ναταλί Κάκκαβα μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί για τις συζητήσεις που έκανε με το Open και την αντίδραση του Τριαντάφυλλου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Mega Καλημέρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για το τι μέλλει γενέσθαι με τη νέα εκπομπή και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές με τον σταθμό.

«Στο τρέιλερ του Open δεν μπορώ να είμαι γιατί έχω τον περιορισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Στην ερώτηση που μου κάνεις αν θα είμαι στη συγκεκριμένη εκπομπή, η απάντηση είναι εξής: Έχω κάνει κάποιες συναντήσεις και μία πολύ όμορφη επικοινωνία με τη διοίκηση του Open. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να έχουμε μία συνεργασία. Τώρα τι μορφής θα είναι αυτή η συνεργασία και τι θα γίνει μελλοντικά, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση του Open.

Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει πάρα πολλά και ξέρεις ότι από όσα ακούς, κράτησε μικρό καλάθι. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλο, αλλά μόνο για τον εαυτό μου. Σου μιλώ με ειλικρίνεια η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία συνεργασία στην πρωινή εκπομπή του Open το Σαβ/κο. Από εκεί και πέρα εγώ θα είμαι μέρος τη ομάδας, ελπίζω κι εύχομαι γιατί ακόμα δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, δεν έχουν παρθεί ποριστικές αποφάσεις» είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.


Για τα σχόλια που υπήρξαν από τον Τριαντάφυλλο, η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε: «Η πρώτη αντίδραση είναι ότι στενοχωρήθηκα καθαρά και μόνο για την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα οποιονδήποτε σκοπό να πάρω κάποιο ρόλο. Ο Γρηγόρης δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται και επειδή είδε ότι στενοχωρήθηκα, στενοχωρήθηκε κι εκείνος, τίποτε άλλο.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ