2023-09-29 17:00:03
Φωτογραφία για Γιώργος Χρυσοστόμου: Οι αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της σειράς Το Ναυάγιο





Το Ναυάγιο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 στο MEGA με διπλό επεισόδιο και ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για όλα σήμερα στην εκπομπή Ελένη.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και αποκαλύψεις σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα γυρίσματα.



«Ο ήρωας που μου προτάθηκε έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν μπορούσαν να το χάσω γιατί μου υποσχέθηκαν και ευφάνταστα γυρίσματα, όπως και έγινε. Με τράβηξε ο ρόλος πολύ. Ο ήρωας μου είναι γλυκός και συμπαθέστατος. Ήθελα πολύ να ξανακάνω τηλεόραση και να συνεργαστώ και πάλι με το κανάλι.

Όταν διαβάσαμε το σενάριο ρωτούσαμε και εμείς για το πώς θα γίνει το ναυάγιο. Κάποιες σκηνές ήταν αρκετά “χορογραφημένες”. Κάναμε αρκετά γυρίσματα και σε καράβι. Μπήκαμε και στο νερό και είχαμε κάνει και πρόβες σε πισίνα με ειδικούς από το Κέιπ Τάουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου και συνέχισε:



«Και στη συνέχεια, φορούσαμε χειμερινά ρούχα για να κάνουμε το γυρίσματα. Υπήρξαν και γυρίσματα μέσα στη θάλασσα και τριγύρω υπήρχαν και δύτες σε περίπτωση που δεν αντέχουμε. Υπήρχε πολύ καλή οργάνωση για το θέμα της ασφάλειας. Υπήρχαν και τσούχτρες μέσα στη θάλασσα και μας έλεγαν να προσέχουμε. Υπήρξαν 2-3 μέρες που ήταν πολύ δύσκολες λόγω ζέστης και όταν βγαίναμε έξω, επειδή ήταν τότε που η Αθήνα καιγόταν, βλέπαμε τη στάχτη».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ