2023-10-02 19:27:06
Φωτογραφία για Το απόλυτο vintage  στυλ σε 50τμ
Ένα μικρό loft στην Νέα Υόρκη διαμορφωμένο σε απόλυτα vintage στυλ, με αποκλειστικά παλιά ή παλαιωμένης όη έπιπλα - αντικείμενα. 

Ένα διαμέρισμα 50τμ που αν και δεν αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο διαθέτει την ατμόσφαιρα των Αμερικάνικων lofts λόγω του μεγάλου ύψους, των βιομηχανικού τύπου παραθύρων, των δοκαριών στις οροφές και την απουσία εξωτερικών χώρων. 

Η εσωτερική διαμόρφωσή και διακόσμηση δημιουργεί πραγματικά την ατμόσφαιρα μιας άλλης, πολύ μακρινής εποχής, καθώς το σύνολο των επίπλων και αντικειμένων είναι παλιά ή παλαιωμένης όψης.

Mια συνειδητή επιλογή του νέου ζευγαριού που νοικιάζει το συγκεκριμένο σπίτι, καθώς εκτός από λάτρεις της συγκεκριμένης αισθητικής είναι και ορκισμένοι οπαδοί της φιλοσοφίας της επαναχρησιμοποίησης κάθε αντικειμένου που μπορεί να έχει μια ευκαιρία για μια ...δεύτερη ζωή.   



Χρωματικά οι ζεστές και γήινες αποχρώσεις συνδυάζονται ιδανικά με τις αποχρώσεις φυσικού ξύλου, ενώ οι ανοιχτόχρωμοι τοίχοι επιτρέπουν στον χώρο να ...αναπνέει οπτικά και σε κανένα σημείο να μην είναι υπερφορτωμένος, παρά το γεγονός ότι έχει διαμορφωθεί σε αρκετά έπιπλα και αντικείμενα διαφορετικών αποχρώσεων. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

apartmenttherapy.com


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νόμπελ Ιατρικής 2023
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νόμπελ Ιατρικής 2023
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ