2023-10-03 16:00:04
Φωτογραφία για Πότε αρχίζει η νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τη Βάσω Λασκαράκη;- Ποιοι θα βρίσκονται στην παρέα της Βάσως Λασκαράκη;
Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται σε αναμονή, όπως όλα δείχνουν, για τις τελικές υπογραφές για νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ, όπως επίσης και η εταιρεία παραγωγής που θα την αναλάβει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα ,  για γραφειοκρατικούς λόγους δεν έχουν ετοιμαστεί και υπογραφεί τα συμβόλαια, ώστε να προχωρήσει ο σταθμός σε επίσημες ανακοινώσεις.  Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες

 

Το ανανεωμένο “Dot” θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ, αν όλα πάνε καλά, την Κυριακή 22/10 στις 3 το μεσημέρι και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Ένας από τους προτεινόμενους τίτλους της εκπομπής είναι το “Break”, θα πρέπει όμως για να οριστικοποιηθεί να υπάρξει έγκριση από το κανάλι.

Με δεδομένο ότι οι συντελεστές της νέας εκπομπής δεν επιθυμούν να θυμίζει “Dot”, το project στήθηκε εξαρχής επάνω στην Βάσω Λασκαράκη και γι’ αυτό τον λόγο θα είναι η μοναδική παρουσιάστρια.

 

Στην κουζίνα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ με την Βάσω Λασκαράκη θα μπει η Μάγκι Ταμπακάκη από το Masterchef και η Νεκταρία Κοκκινάκη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ