2023-10-06 08:25:04
Φωτογραφία για Πήγαμε τις Ψυχοκόρες σαν κανονικοί άνθρωποι στον ΑΝΤ1 και μας έβαλαν να κάνουμε 60 επεισόδια



Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Στούντιο 4" βρέθηκε η Φρόσω Ράλλη. Η γνωστή παραγωγός σειρών μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και ρωτήθηκε για την αγάπη που δείχνουν οι ιθύνοντες των καναλιών προς τις καθημερινές σειρές.



"Αχ..." αναστέναξε μετά τη σχετική ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου ενώ αμέσως μετά είπε: "Εμείς πήγαμε τις "Ψυχοκόρες" στον ΑΝΤ1 ως κανονικοί άνθρωποι με 30 επεισόδια και μας έβαλαν να κάνουμε 60. 

Μη βλέπεις, το project άντεχε τα 60 επεισόδια αλλά εγώ διαφωνώ με τα πολλά επεισόδια. Ακόμα και στις πλατφόρμες που βλέπω που είναι limited series με 8, 10, 12 επεισόδια. Αυτό που γίνεται τώρα γίνεται για λόγους οικονομικούς, έχει πέσει η διαφήμιση στα κανάλια. Τους καταλαβαίνω και οι άνθρωποι αυτοί κάνουν μια δουλειά αλλά δεν πρέπει να ξεχειλώνουμε πράγματα, διαφωνώ κάθετα σε αυτό. Έχω το κακό ότι συμπονώ και τους μεν, συμπονώ και τους δε. Λένε ότι τα κανάλια θησαυρίζουν, δεν ισχύει αυτό το πράγμα. Είναι μεγάλοι οργανισμοί, έχουν και αυτοί τα προβλήματά τους, από την άλλη μεριά, μας πίνουν το αίμα".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ