2023-10-07 07:30:02
Φωτογραφία για «Παγιδευμένοι» (spoiler): Τίποτα δεν θα πάει όπως το είχαν σχεδιάσει…





Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, έρχονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30, για να γράψουν τον Β’ συγκλονιστικό κύκλο τους.

Ο μυστηριώδης κόσμος τους γκρεμίζεται και χτίζεται από την αρχή. Χτίζεται με ηθικά διλήμματα, συναισθηματικά αδιέξοδα, προδοσία και οδυνηρές απώλειες.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 3

Ο Δημήτρης κρύβει από την Άννα το σημείωμα που βρήκε στο αυτοκίνητό του. Η απαίτηση του δολοφόνου να πάει η Άννα το μαχαίρι στο ξενοδοχείο τον έχει ταράξει. Ο μόνος που θα μάθει για αυτό είναι ο Ανδρέας και οι δυο τους θα προσπαθήσουν να οργανώσουν μια επιχείρηση για να πιάσουν τον δολοφόνο, χωρίς την ανάμειξη της Άννας.


Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ο Αλέκος, θέλοντας να πάρει τη ζωή του πίσω, θα κάνει μία αναπάντεχη επίσκεψη στην Υβόννη.

Τι θα γίνει όταν ο νέος διοικητής της ασφάλειας Πειραιά Κυριάκος Παπαδημητρίου, ανακαλύψει το μυστικό του Δημήτρη και του Ανδρέα για το σημείωμα;

Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 4

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προχωρούν την επιχείρηση με ένα παράτολμό σχέδιο, χωρίς η Άννα να γνωρίζει τίποτα.

Ο Θοδωρής δίνει στον Παναγιώτη μία πληροφορία που θα αλλάξει την τροπή της ιστορίας.

Ο Σταύρος είναι έξαλλος με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα που του έκρυψαν την ύπαρξη του σημειώματος του δολοφόνου και αποκαλύπτει τα πάντα στην Άννα.

Ο Αλέκος, που νομίζει ότι έχει βρει τρόπο να ανακτήσει έδαφος, βρίσκεται μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Σταύρος δε θα διακινδυνεύσει ν’ αφήσει τον δολοφόνο της αδερφής του να ξεφύγει και για εκείνον η συμμετοχή της Άννας είναι μονόδρομος. Η επιχείρηση ξεκινά, όμως, τίποτα δεν θα πάει όπως το είχαν σχεδιάσει Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ