2023-10-07 07:54:22
Φωτογραφία για Κλασική Παριζιάνικη ατμόσφαιρα σε 65τμ
Αίσθηση πολυτέλειας και η πιο κλασική θέα του Παρισιού σε ένα εξαιρετικής αισθητικής αλλά και λειτουργικότητας διαμέρισμα που διατίθεται ως τουριστικό κατάλυμα.  

Από την είσοδο ακόμη του διαμερίσματος η αίσθηση που αποκτά ο επισκέπτης είναι η αντίστοιχη μιας σουίτας ξενοδοχείου.

Η κλασική αλλά εμπλουτισμένη και με πιο σύγχρονες λεπτομέρειες διαμόρφωση - διακόσμηση σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική του χώρου δημιουργούν μια πραγματικά ιδιαίτερη ατμόσφαιρα βασισμένη στην φωτεινότητα του λευκού, τις πολύ ισορροπημένες χρωματικές αντιθέσεις σε μπλε, γκρι και γήινες αποχρώσεις, τις χρυσαφί - μπρονζέ λεπτομέρειες και τα πολύ προσεκτικά επιλεγμένα διακοσμητικά αντικείμενα.  



Παρά το κλασικό ύφος, το κατάλευκο στις επιφάνειες των τοίχων όπως και αυτές της κουζίνας και τα αρκετά μεταλλικά στοιχεία ο χώρος διακρίνεται γενικά από μια ζεστασιά που σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα και το εξαιρετικό σημείο που βρίσκεται το σπίτι, προσφέροντας την πιο χαρακτηριστική θέα στην πόλη, δημιουργούν ένα πραγματικά εξαιρετικό κατάλυμα(*) ακόμη και για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.  


___________________________



(*) Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) που συμπεριλαμβάνονται στην στήλη "HOTELS  TOURS" του site μας δεν αποτελούν διαφημιστική καταχώρηση. Επιλέγονται για το ενδιαφέρον που κατά την άποψή μας παρουσιάζουν λόγω ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών-διακοσμητικών τους χαρακτηριστικών και το SoulouposeTo δεν έχει κανενός είδους οικονομική συναλλαγή - σχέση με τους ιδιοκτήτες τους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

vacationperfect.com


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ