2023-10-07 13:00:02
Φωτογραφία για Tο 2ο Fame Story Live - Τερμάτισε πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του...
Tο 2ο Fame Story Live στο Star με τον Νίκο Κοκλώνη κέρδισε τους τηλεθεατές, τερματίζοντας πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του και τα είχε όλα: αγωνία, συγκίνηση, αγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές ερμηνείες από τους 16 σπουδαστές που μετά από μια εβδομάδα στην Ακαδημία ανέβηκαν στη σκηνή του Live για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

O μοναδικός Νίκος Κοκλώνης με την αστείρευτη ενέργεια του υποδέχθηκε στη σκηνή τους σπουδαστές που ερμήνευσαν όλοι μαζί το τραγούδι του Fame Story, .

Αμέσως μετά, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι το κοινό μέσα από τη θετική ψήφο του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έσωσε τον Στράτο. Στη συνέχεια, ανακοίνωσε τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση που επέλεξαν οι καθηγητές της ακαδημίας, τη Σαββίνα.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς όταν ο Νίκος Κοκλώνης, συγκινημένος αποχαιρέτησε τη μεγάλη κυρία του Ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ αποκάλυψε ότι την επόμενη Παρασκευή στη σκηνή του Fame Story οι σπουδαστές θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που είχε αγαπηθεί μέσα από την αξέχαστη ερμηνεία της Μαίρης Χρονοπούλου.


Ο ρόλος της κριτικής επιτροπής για μια ακόμα φορά καθοριστικός: Ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο  Light, μια dream team της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, τοποθετήθηκαν για τις ερμηνείες των σπουδαστών, χαρίζοντάς τους άλλοτε χαρά και συγκίνηση και άλλοτε προβληματισμό. Η διαδρομή που έχουν μπροστά τους μέχρι τον μεγάλο τελικό είναι μεγάλη και οι δυνατότητες να εξελιχθούν, με την καθοδήγηση των καθηγητών της Ακαδημίας του Fame Story, είναι ανεξάντλητες.

Tο λαμπερό σόου του Star σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 12,1% στις ηλικίες 18-54, φτάνοντας σε τέταρτο το 17,3%. Το αντρικό κοινό ξεχώρισε το Fame story χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στις ηλικίες 25-44 όπου κατέγραψε μέσο όρο 17,8%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και 28,4% . 

Στο τέλος της βραδιάς ανακοινώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη ποιος από τους τρεις υποψήφιους θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο Fame Story. Από την Ακαδημία αποχώρησε η Σαββίνα.

ΣΧΟΛΙΟ: Επειδή ξέρω όλοι θα πέσετε να πείτε ότι ήταν πρώτο σας παραθέτω τα συνολικά ποσοστά στην ώρα  21:00 με  25:44:59

STAR 12.4

SKAI 11.4

ANT1 10.2

MEGA 10.5

ALPHA 8.7

Να σημειώσουμε επίσης οτι το show κατάφερε να δει μεγάλα ποσοστά μετα τις 00:00

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ